You are here: Home » Beauty » Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel

Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel

geschreven door Constance

Beautystylist Tom Sebastian maakte van beauty & schoonheid zijn beroep en van innerlijke schoonheid een complete studie en daarom lanceert hij deze maand zijn eigen beauty-balans supplement; BlissFuel en dit product geeft zijn carrière een verrassende wending.

detox

 

BlissFuel is een supplement voor méér dan huid, nagels en haar alleen. Tom verklaart zelf; “Ik had zelf behoefte aan een supplement dat mijn actieve levensstijl zou ondersteunen. Dat past in de mix van bewust gezond eten en yoga, maar ook stress.
Een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zou verzachten. Dat goed zou zijn voor huid, haar en nagels, maar óók voor de hersenen en andere vitale organen. Dat mijn weerstand zou verbeteren. Een supplement dat alle vitaminen,
mineralen en méér zou bevatten en dat ik net als een dagcrème maar één keer per dag zou hoeven gebruiken.”

Tom Sebestian heeft zijn eigen netwerk van dermatologen, cosmetisch artsen, schoonheidsspecialisten, apothekers en voedingsdeskundigen geraadpleegd samen met hen ontwikkelde hij de afgelopen 2 jaar BlissFuel, een zeer geconcentreerde capsule voor een betere beauty-balans.

Wat maakt BlissFuel zo uniek?
BlissFuel bevat veel hoogwaardige vitaminen en mineralen en 3 unieke ingrediënten die in synergie met elkaar werken en de regeneratie van de cellen bevorderen:
• Hytolive: dit gepatenteerde ingrediënt bevat een hoge concentratie hydroxytyrosol: een zeer krachtige antioxidant uit olijfboomblad. Het vangt vrije radicalen die cellen en bindweefsel kunnen beschadigen en is goed voor het immuunsysteem
• Chlorella: de eencellige alg met detoxwerking op het lichaam. Geeft energie en heeft een anti-aging werking
• Bamboe: bevat het sporenelement sicilicumdioxide dat belangrijk is voor een mooie huid, stevige nagels en glanzend haar, maar ook goed is voor tanden, botten en bloedvaten.

blissfuel_image_13

BlissFuel is een uniek supplement dat zorgt voor een betere beauty-balans. Het werkt verzachtend op de kenmerken van veroudering en zorgt voor een stralende huid, volumineus haar en sterke nagels. Het heeft een positieve uitwerking op gezondheid, ondersteunt een actieve levensstijl en algeheel gevoel van welzijn. Je neemt dagelijks 1 capsule, tijdens je ontbijt of lunch, met een glas water en de capsules zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com