You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Mooie helmen voor op de fiets bestaan

Mooie helmen voor op de fiets bestaan

geschreven door testman

Testman draagt bij het mountainbiken altijd een helm. Maar in de stad (nog) niet. Een aantal jaar geleden ging testman op straat onderuit met zijn fiets. Gevolg, een gebroken pols, een gebroken neus en een aantal afgebroken voortanden. Uiteindelijk kwam alles weer goed, het had veel slechter kunnen aflopen wanneer Testman op zijn hoofd op bijvoorbeeld een stoeprandje terecht was gekomen.

Nu zul je wel denken dat dit al met al genoeg reden was om ook in de stad een helm te gaan dragen. Rationeel was dat volstrekt logisch, maar emotioneel wil het oog ook wat en ja DE helm die ik fijn en mooi genoeg vond, voor dagelijks gebruik was ik nog niet tegengekomen.

Maar toen kwam ik een echt prachtige urban stads helm tegen van Nutcase. Het gaat om de Metroride serie van Nutcase en dan de helm met de prachtige naam The Professor.
20160806_173607_001 (1)Even wat zaken op een rijtje. De helm heeft nog een los vizier, voor wanneer de zon schijnt of het juist regent. Verder een kinband die werkt met magneetjes, wel zo makkelijk. Standaard zitten er ook een aantal kussentjes bij, die je aan de binnenkant kan plaatsen om de helm nog beter passend te maken (naast de verstelbare ring aan de binnenkant). En oh ja, had ik al gezegd dat de helm er gewoon prachtig uitzie? De vorm is mooi en het design is natuurlijk helemaal af.

Testman gaat de helm overgens gebruiken in combinatie met zijn Strida vouwfiets. Ook al zo’n plaatje qua design. En ja samen vormende The Professor van Nutcase en de Strida een prachtige combinatie.
20160806_123655
Ok, Testman is blij met zijn helm, eindelijk een helm gevonden voor in de stad, die er prachtig uitziet en die gewoon lekker zit.  En wel zo veilig, voor in de steeds drukker wordende stad. Kortom, binnenkort kom je Testman tegen, op zijn Strida met een Nutcase.
20160806_123615

 

 

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB - Lifestylelady.nl 16 oktober 2016 - 18:41

[…] Mooie helmen voor op de fiets bestaan […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com