Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe wintercollectie van Xsensible Nieuwe wintercollectie van Xsensible
  • Xsensible winterboots Xsensible winterboots
  • Test; Xsensible Stretchwalker sandaal Test; Xsensible Stretchwalker sandaal
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem
shoppen

Mail & Win; s.Oliver sandalen

Vandaag mag ik 3 lezeressen van lifestylelady.nl blij gaan maken met een paar mooie s.Oliver sandalen (twv. euro 69,95 per paar). Ik heb 3 verschillende maten, nl. maat 39/maat 40/maat 41 en de sandalen vallen vrij ruim.

sandaal

Wat moet je doen om kans te maken op een paar van deze goudkleurige sandalen? Geef antwoord op deze vraag; In welke stad ben ik gaan shoppen op mijn paar xSensible Comfortsneakers? (Tip; je kan het antwoord terug lezen dmv. deze link.)

Mail je antwoord, voor 21 augustus as, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vermeld ook je naam, adres en je schoenmaat (schoenmaat 39/40/41).  En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?