Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Xsensible winterboots Xsensible winterboots
  • Test; Xsensible Stretchwalker sandaal Test; Xsensible Stretchwalker sandaal
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem
shoppen

Mail & Win; s.Oliver sandalen

Vandaag mag ik 3 lezeressen van lifestylelady.nl blij gaan maken met een paar mooie s.Oliver sandalen (twv. euro 69,95 per paar). Ik heb 3 verschillende maten, nl. maat 39/maat 40/maat 41 en de sandalen vallen vrij ruim.

sandaal

Wat moet je doen om kans te maken op een paar van deze goudkleurige sandalen? Geef antwoord op deze vraag; In welke stad ben ik gaan shoppen op mijn paar xSensible Comfortsneakers? (Tip; je kan het antwoord terug lezen dmv. deze link.)

Mail je antwoord, voor 21 augustus as, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vermeld ook je naam, adres en je schoenmaat (schoenmaat 39/40/41).  En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)