Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Miljuschka Witzenhausen introduceert haar eigen servieslijn Miljuschka Witzenhausen introduceert haar eigen servieslijn
  • Back to School of Work met de Uhmmbox Back to School of Work met de Uhmmbox
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
shoppen

Picknicken en kamperen met Rosti Mepal

Ben je op zoek naar plastic servies, bestek en glazen voor je picknick of kampeertrip? Bij de Rosti Mepal Shop kan je kiezen uit heel veel verschillende kleuren en designs, en het is niet alleen onbreekbaar en handig, maar alles ziet er ook nog eens heel erg leuk uit.

happy camping

Het Rosti Mepal servies is gemaakt van hoogwaardige kunststof dat niet alleen bestand is tegen hoge temperaturen, maar ook sterk, krasbestendig en licht van gewicht. Dus ideaal in de picknickmand, op de camping of op de boot. En de bijhorende glazen zien eruit als glas, voelen als glas en drinken als glas, maar ze zijn gemaakt van kunststof. Het assortiment glazen bestaat o.a. uit sapglazen, wijnglazen en bierglazen. Elk glas is niet alleen los, maar ook als set van 2 glazen verkrijgbaar.

kamperen

En natuurlijk heeft Rosti Mepal ook een handige waterkan. Er gaat maar liefst 1,5 liter water (of sap) in waterkan Flow en hij past ook nog eens in de koelkastdeur. En bij de waterkan horen natuurlijk bijpassende glazen.

 

En bij servies hoort ook bestek. Het driedelige kampeerbestek is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en bestaat uit een mes, vork en lepel. De clip houdt het bestek netjes bij elkaar.

En voor het meenemen van een gezonde salade, verse broodjes of frisse yoghurt met muesli en fruit; er zijn er veel producten om het eigen eten en drinken mee te nemen naar het werk, school of hobby. Een stevige Take A Break broodtrommel, handige drinkbeker, duobeker of trendy JustWater en Ellipse drinkflessen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?