Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Jan Jansen en Xsensible ontwerpen samen een schoenencollectie

Schoenontwerper Jan Jansen en Xsensible hebben een schoenencollectie ontworpen. En de reden is het 100-jarig jubileum van dit Nijmeegse merk.

100 jaar

De Xsensible by Jan Jansen comfortsneaker collectie bestaat uit 6 modellen met dezelfde basis: de Xsensible Stretchwalker zool, ontwikkeld door de Japanse ontwerper Tetsuya Nosaka. Deze zool is gebaseerd op de Japanse ippon-ba geta sandaal en zorgt voor een natuurlijke houding tijdens net lopen. Met de casual designschoenen wilde Jan oorspronkelijkheid en toegankelijkheid op een verrassende manier samenbrengen.  En speciaal voor de 100-jarige ‘verjaardag’ van de Nijmeegse 4-daagse heeft Jan Jansen een gouden comfort sneaker ontworpen, waarop 100 lopers op hebben meegelopen waarvan 1 groep voor ‘Make a Wish’.

Nu denk je misschien Xsensible sneakers? Wat zijn dat precies voor schoenen? Ik heb, begin 2015, een paar comfortsneakers opgestuurd gekregen van Xsensible en deze zijn toen, zo vanuit de schoenendoos mijn koffer ingegaan, voor de ultieme test. Ik was 2 dagen in New York, en zeg je New York dan zeg je sightseeing en shoppen. En dat heb ik beide dagen gedaan, zonder dat ik de comfortsneakers had ingelopen en ik heb echt heerlijk gelopen en gewandeld, zonder pijnlijke voeten en/of pijn in rug.

En met de komst van de Jan Jansen modellen zie je ook de comfort en stijl absoluut samen gaan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?