Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • Met de GROHE Blue Home kraan schenk je bruisend water in je glas Met de GROHE Blue Home kraan schenk je bruisend water in je glas
wonen

Nieuwe collectie IKEA Metod keukens

Inmiddels genieten Testman en ik alweer enige maanden van onze IKEA Metod keuken. Maar deze maand, augustus, lanceert IKEA een aantal keukennieuwtjes en handigheidjes, die natuurlijk ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk zijn.

01_PH137716_a_IKEA_keuken_KALLARP_frontjes

Hou je van hoogglans? IKEA biedt nu nog meer keuze in hoogglans keukens. Met de groene KALLARP frontjes maak je van je keuken een echte eyecatcher. De prachtige groene kleur komt optimaal tot zijn recht in combinatie met een houten werkblad.

02_PH135583_c_IKEA_keuken_EKBACKEN_SALJAN_keukenblad

IKEA lanceert in augustus ook een aantal nieuwe design werkbladen. Het EKBACKEN keukenblad van laminaat is verkrijgbaar met marmer, grijs zandsteen- of beton-effect. En ook het SÄLJAN keukenblad krijgt een make-over in zwart marmer. Deze werkbladen van laminaat zijn ook nog eens zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

03_PH134539_a_IKEA_keuken_LYSEKIL_wandpanelen

De LYSEKIL wandpanelen beschermen je muren niet alleen tegen spetters en rondvliegend eten, ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Er zijn maar liefst zes verschillende panelen verkrijgbaar in verschillende designs: van messing tot een wolkenpatroon. Zo maak je je keuken nog persoonlijker.

04_PH137001_a_IKEA_keuken_BOSJON_kraan

De BOSJÖN kraan is een tikkeltje ‘apart’, de hendel zit nl. niet aan de onder-, maar aan de bovenkant. Bovendien helpt de kraan om onnodig warmwaterverbruik te verminderen, omdat er koud water uitkomt als je de hendel beweegt. Verkrijgbaar in staal, wit en zwart.

05_PH136481_a_IKEA_keuken_Pulled_Salmon_Sandwich

En natuurlijk moet er in de keuken gegeten worden. De Pulled Salmon Sandwich, die geïnspireerd is op de streetfood trends, ligt nu IKEA Restaurants. De ASC-gecertificeerde zalm is gerookt en verrijkt met kruiden en BBQ saus. Net pulled pork, maar dan met zalm, en om voedselverspilling tegen te gaan wordt bovendien niet alleen de filet, maar de hele zalm gebruikt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?