You are here: Home » Accessoires » Motorola lanceert VerveLife draadloze headsets

Motorola lanceert VerveLife draadloze headsets

geschreven door Constance

Wel alle voordelen van de laatste technologieën, niet de nadelen die je vrijheid beperken, dat kan met nieuwe Motorola VerveLife headsets; een collectie 100% draadloze koptelefoons voor mensen die in alle vrijheid muziek willen luisteren tijdens het sporten.

29a964f4-eed3-4bed-9683-d60decea0d9e

De VerveLife koptelefoons, met Bluetooth-connectiviteit, zijn waterbestendig, hebben een maximale batterijduur tot 12 uur (met oplaadbare casing) en bieden een krachtige HD-geluidskwaliteit. Alle hoofdtelefoons zijn via de VerveLife app op te sporen, hebben een ingebouwde microfoon en zijn compatibel met iOS en Android. En vanaf september ’16 zal de VerveCam+ aan de serie toegevoegd worden om (sportieve) momenten live te delen via bijvoorbeeld YouTube.

Alle koptelefoons communiceren via Hubble Connect van Motorola met de VerveLife app. Hiermee is de Bluetooth-koptelefoon in geval van verlies terug te vinden via de laatste locatie waar er verbinding met de app was. In de VerveLife app kan ook worden ingesteld hoeveel geluid, zoals uit het verkeer, kan worden doorgelaten om veiligheid te waarborgen. Tevens kan de equalizer eenvoudig ingesteld worden via Hubble Connect.

 

De VerveLoop+ is het model voor de meest intensieve sportactiviteiten en is waterbestendig en lichtgewicht. De koptelefoon biedt stereo HD-kwaliteitsgeluid tot een bereik van 45 meter van de bron en dankzij de vier meegeleverde maten oordopjes en frames is een goede pasvorm gegarandeerd. De batterij van de VerveLoop+ gaat tot 9,5 uur mee.

b75f8229-2936-4fa9-bf11-73d88618ce82

VerveRider en VerveRider+ zijn draadloze headsets met extra ondersteuning in de nek en ze zijn gemaakt voor de actievere sporter en hebben een batterijduur tot 12 uur. De koptelefoon biedt HD-geluidskwaliteit en heeft een geïntegreerde microfoon. De waterbestendige VerveRider+ geeft tevens bescherming tegen water en zweet.

857f4c39-c696-4017-8c91-316dbd77beea

De VerveOnes en de waterbestendige VervesOnes+ draadloze oordopjes bieden stereogeluid in HD-kwaliteit, hebben een batterijduur van 12 uur en een dubbele microfoon voor extra heldere telefoongesprekken. Beide modellen worden geleverd met verschillende vervangbare oordopjes voor een perfecte pasvorm en zijn Siri en Google Now compatibel.

8b308190-3c49-49ad-b205-f9e40b8d4f63

De VerveCam+ 2.5K camera met ingebouwde Image Stabilizer filmt 30 frames per seconde met een beeldhoek van 138 graden. De camera heeft een waterbestendig case waarmee tot 30 meter onder water gefilmd kan worden. Met de VerveLife app kunnen video´s bewerkt worden en is live streaming mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?