Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut
  • Wellness thuis met de producten van Nordik Sense Wellness thuis met de producten van Nordik Sense
  • Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days
  • BABOR Travel Kits BABOR Travel Kits
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
shoppen

Win een VR Bril met Spa Bruisend

Wil je een Samsung VR Bril winnen? Ga dan snel naar de winkel en koop een fles Spa Bruisend, want bij elke fles Spa Intense, Finess of Touch of, maak je kans op een Samsung S7 Gear VR-set of één van de Spa VR Google Cardboard. De VR-bril is razend populair en met de Google cardboard verander je je  smartphone in enkele minuten in een ware VR-bril.

Spa Bruisend1 (1)

Deelnemen aan de actie om een Samsung S7 Gear VR-set te winnen is eenvoudig: scan de barcode van het Spa Bruisend product op Spa.nl en vul je e-mailadres in. Iedere week selecteert Spa een aantal gelukkige winnaars. Deelnemers die niet hebben gewonnen, kunnen de week erna gewoon weer meedoen. En de actie loopt t/m 21 augustus as.

Wil je kennis maken met V(irtual) R(eality)? Voor YouTube is een 360º video gemaakt waarin een jonge man in een kajak van een wilde rivier afkomt en vervolgens op een rustige rivier vaart. Deze kajak ervaring geeft hem een pure kick, net zoals Spa Bruisend.

[youtube]https://youtu.be/OxEewxr-4mw[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?