You are here: Home » Huis & Tuin » Open flessen wijn bewaren

Open flessen wijn bewaren

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je hebt een gezellige avond met lieve buren en goede vrienden achter de rug en bij het opruimen blijkt dat er nog wat flessen restjes wijn of champagne zitten. Zonde om weg te gooien, maar hoe bewaar je nu het beste deze bodempjes? AdHoc Vinotas heeft verschillende afsluitdoppen, waarmee je de overgebleven wijn wel 4 dagen kan bewaren.

soft

De AdHoc Vinotas Soft Touch is een vacuumpomp en wijnstopper in-een. Je zet de pomp op de flessenhals en daarna pomp je een paar keer en voila, je fles is klaar.

champagne

En de AdHoc Vinotas Champ is speciaal bedoelt voor alle flessen met bubbels, zoals champagne, cava en prosecco. Je zet de stopper op de flessenhals en daarna zet je de uiteinden om de hals. En daarna is je fles luchtdicht afgesloten.

adhoc_vinotas_nova_champagne_opener

En AdHoc Vinotas heeft een speciale flessenopener waarmee je niet alleen wijnflessen kan openen maar die ook geschikt is voor champagne flessen. Met de AdHoc Vinotas Nova elke fles in een wip geopend.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Drumles Den Haag 28 september 2016 - 22:40

Wat vind je van de soft touch? Bij mij is het net of hij niet past..

Reageer
Constance 30 september 2016 - 05:06

Heb geen idee wat je bedoelt ga er anders mee terug naar de winkel

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?