Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • La Source alcoholvrije dranken La Source alcoholvrije dranken
  • Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener
  • Sulfree voor sulfiet vrije wijn Sulfree voor sulfiet vrije wijn
  • Unieke Vaderdagcadeaus Unieke Vaderdagcadeaus
  • Barbecook introduceert de Plancha Barbecook introduceert de Plancha
  • Wijnalmanak App Wijn & Liefde Wijnalmanak App Wijn & Liefde
shoppen

Open flessen wijn bewaren

Wie herkent dit niet? Je hebt een gezellige avond met lieve buren en goede vrienden achter de rug en bij het opruimen blijkt dat er nog wat flessen restjes wijn of champagne zitten. Zonde om weg te gooien, maar hoe bewaar je nu het beste deze bodempjes? AdHoc Vinotas heeft verschillende afsluitdoppen, waarmee je de overgebleven wijn wel 4 dagen kan bewaren.

soft

De AdHoc Vinotas Soft Touch is een vacuumpomp en wijnstopper in-een. Je zet de pomp op de flessenhals en daarna pomp je een paar keer en voila, je fles is klaar.

champagne

En de AdHoc Vinotas Champ is speciaal bedoelt voor alle flessen met bubbels, zoals champagne, cava en prosecco. Je zet de stopper op de flessenhals en daarna zet je de uiteinden om de hals. En daarna is je fles luchtdicht afgesloten.

adhoc_vinotas_nova_champagne_opener

En AdHoc Vinotas heeft een speciale flessenopener waarmee je niet alleen wijnflessen kan openen maar die ook geschikt is voor champagne flessen. Met de AdHoc Vinotas Nova elke fles in een wip geopend.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?