Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten
shoppen

Solis Power Blender To Go

Speciaal voor iedereen die graag zijn of haar smoothies of shakes meeneemt naar het werk of in het openbaar vervoer heeft Solis een nieuwe blender ontwikkeld, nl. de Solis Power Blender To Go.

solis blender to go

Bij de Power Blender To Go krijg je twee mengbekers van 500 ml en een mengbeker van 700 ml inhoud. Deze breukvaste Tritan mengbekers zijn BPA-vrij en kun je direct gebruiken als drinkbeker. Ze hebben het uiterlijk van longdrink picardieglazen. De blender is eenvoudig in gebruik en efficiënt: zet de drinkbeker met je favoriete ingrediënten erop, even blenden en je bent meteen klaar om op pad te gaan. Ook handig voor bijvoorbeeld saladedressings, dips en babyvoeding.

De SOLIS Power Blender To Go heeft een sterk motorhuis en vermogen van 1000 watt. En verder maalt deze blender ijsblokjes, groenten, fruit en noten zo fijn, dat het lichaam tot 25% meer vitamines en mineralen op kan nemen dan wanneer je een stuk fruit zou eten. En: je komt nooit meer ongewenste stukjes tegen in shakes en smoothies.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?