You are here: Home » Beauty » Caption nagellak introduceert de Neon Pop collectie

Caption nagellak introduceert de Neon Pop collectie

geschreven door Constance

CAPTION introduceert de Neon Pop collectie: 7 opvallende kleuren die een fluorescerend effect geven. In combinatie met een witte kleur als basis, worden de Neon Pop kleuren nog intenser en feller. Daarnaast tover je met de nieuwe Graffity Style nail art screens de mooiste creaties tevoorschijn.

caption neon pop

 

 

Met de Neon Pop collectie gaat CAPTION deze zomer full-on colour. De 7 nieuwe kleuren met namen als Shut The Front Door, Enough Already en Speak Up geven je in no time een opvallende nail look. Van knallend paars tot fluorescerend roze en feloranje,
deze zomer geen saaie manicure! De Neon Pop kleuren matchen perfect bij verschillende trends die gespot zijn op de runways van alle grote modehuizen; kleed jezelf van top tot teen in één opvallende felgekleurde print, met een matching nagellak als finishing touch. Of geeft juist een rustige, romantische look een verrassend effect met neon details op je nagels.

Sfeerbeeld CAPTION graffiti

En zo werkt het Neon Pop stappenplan;
Start de CAPTION nail look met de CAPTION Base Coat, deze lak maakt je nagels tevens sterker en gezonder. Vervolgens kies je één van de 7 Neon Pop kleuren en breng in twee lagen aan voor een optimaal resultaat. Wil je een intens neon effect, breng dan na de Base Coat eerst de witte Heaven Help Me nagellak aan. Deze kleur dient als het ware als een wit canvas om je neon kleur extra
te laten knallen. Eindig met de Top Coat, welke tevens fungeert als een sealer waardoor de lak wordt verzegeld en extra snel droogt. Caption is binnen enkele minuten touch dry en dit gaat in slechts enkele minuten over in de hardheid van een gellak. Zónder het gebruik van een UV lamp of andere hulpmiddelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com