Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weight Watchers helpt Olcay Gulsen met afvallen Weight Watchers helpt Olcay Gulsen met afvallen
  • CoolSculpting by Zeltiq, wanneer kan het wel en wanneer niet> CoolSculpting by Zeltiq, wanneer kan het wel en wanneer niet>
  • Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; ARTISTRY HYDRA V-huidverzorging Test; ARTISTRY HYDRA V-huidverzorging
ladygadgets

Weight Watchers lanceert 2 weegschalen

Weight Watchers By Terraillon lanceert 2 wegenschalen, en dit zijn de ideale weegschalen voor iedereen die gezond wil afvallen. De modellen zijn de Easy Follow en de Easy View en hiermee kan je niet alleen je gewicht zien, maar ook je BMI meten. En de Easy View heeft zelfs een impedantiemeter en hiermee kan je je vet-, watergehalte en je spier- en botmassa berekenen.

Easy Follow

De Easy Follow  heeft een glazen plateau en kan zowel je BMI als het verschil tussen twee weegmomenten berekenen, zodat de je je gewichtsverandering goed kan volgen. De hele familie kan gebruik maken van deze weegschaal: de gegevens van maximaal 4 verschillende personen kunnen worden opgeslagen.

Met de Easy View is eenvoudig en precies jouw gewicht bij te houden. Dankzij deze weegschaal met BMI- en impendantiemeter, die het vet- en watergehalte en de spier- en botmassa meet, krijgt je betrouwbare informatie over je lichaam. De gegevens kunnen eenvoudig worden afgelezen van een afneembaar display, voorzien van een magneet, dat bijvoorbeeld op de badkamerspiegel kan worden bevestigd. Ook de tijd, datum, temperatuur en een timer worden weergegeven. De weegschaal kan de gegevens van 8 verschillende personen onthouden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?