You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Misfit Ray bewegingsmeter

Test; Misfit Ray bewegingsmeter

geschreven door Constance

Afgelopen zaterdag lag ie bij mij op de deurmat, de Misfit Ray. Het merk Misfit is in de VS een renomeerd merk op het gebied van bewegingsmeters en ik heb een paar weken geleden al gemeld dat zij ook een samenwerking zijn aangegaan met Swarovski. De Misfit modellen zijn meer trendy en fashionable dan een aantal van hun concurrenten en toen mij gevaagd werd of ik de Misfit Ray wilde testen, zei ik gelijk volmondig JA!

OTH958576

De Misfit Ray Fitness en Sleep Monitor heeft een diameter van slechts 12mm en een lengte van 38mm, en ziet eruit als een mooie armband. Verder kan je de Ray combineren met allerlei accessoires, zoals een speciale ketting en verschillende soorten armbanden. En doordat het mooie design past de Ray bij elke outfit; elegant of sportief, sensueel of juist stoer, het is allemaal mogelijk.

OTH890024-C

Wat houdt de Ray allemaal precies bij? De speciale techniek meet, dmv. een 3-axis accelerometer, je activiteiten en je slaap en geeft je, dmv. trilsignalen, feedback.  Icm. met een multicolor LED, geeft Ray meldingen van inactiviteit, tekst- en telefoonnotificaties en een stil alarm. Net zoals bij de andere Misfit wearables, hoeft Ray niet te worden opgeladen (met vervangbare batterijen die tot wel zes maanden meegaan) en is hij waterbestendig tot een diepte van 50 meter.

Je kan de Misfit Ray is compatibel met Misfit Link, de revolutionaire software-ervaring die je wearable omtovert tot een afstandsbediening voor oa. de Nest, en de Hue lampen. Of communiceer met vrienden, zet een muziekje op, of neem een selfie, allemaal met een paar tikjes.

Binnenkort volgt mijn uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Misfit Ray 28 augustus 2016 - 04:30

[…] Test; Misfit Ray bewegingsmeter […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com