You are here: Home » Beauty » Beauty Kitchen producten zijn nu ook in Nederland & België te koop

Beauty Kitchen producten zijn nu ook in Nederland & België te koop

geschreven door Constance

Sinds gisteren kan je in Nederland & België terecht voor het Schotse natuurlijke beautymerk Beauty Kitchen. En de quote “I may not be perfect but at least I’m not fake” van oprichtster JoAnne Chidley geeft precies aan waar Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten.

beauty kitchen

In 2010 opende Jo-Anne haar eerste Beauty Kitchen Store in Glasgow en het concept werd een super succes, want wie wil er niet gewoon genieten van effectieve en betaalbare beauty-producten terwijl je tegelijkertijd zorgt voor jezelf en de aarde. En dus werd het tijd om de oversteek naar Europa te maken, en kan iedereen, sinds gisteren terecht voor de Beauty Kitchen producten bij de Holland & Barrett winkels (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België.

De Beauty Kitchen Angels hebben een belangrijk mantra: 100% maakt het verschil en tegen deze achtergrond creëren zij de beste producten met de meest waardevolle, natuurlijke ingrediënten; 100% effectief, 100% betaalbaar, 100% natuurlijk. Met fantastische lijnen als Love Me, Chill Me, Inspire Me, Abyssinian Oil en Create your Own probeert Beauty Kitchen voortdurend te vernieuwen en te inspireren.

Deze 4 Beauty Kitchen iconen zijn het fundament van deze natuurlijke beautyrevolutie, maar in de winkel vind je nog veel meer andere heerlijke Beauty Kitchen producten;
– Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate
De absolute hero van de skincare-lijn Abyssinian Oil, met Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba of Arganolie, is het Aroma Facial Concentrate; een intensieve dagelijkse hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie.

facial concentrate
– Create Your Own Lip Balms
Beauty Kitchen doet haar naam eer aan door kits met ingrediënten te leveren om thuis te kokkerellen. Zo maak je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen Lip Balms! Met de uniek verpakte Lip Balms Kit en een nauwkeurig recept creëer je in een handomdraai 4 verschillende lipbalms.
(NB: De Create Your Own Lip Balm kits zijn alleen verkrijgbaar rond Sinterklaas en Kerst!)

lip balm
– Inspire Me Brightening & Toning Body Oil
De Inspire Me-lijn is gebaseerd op een geheime blend van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën, waaronder citroengras, grapefruit, spearmint, venkel en basilicum. De niet-vette Body Oil laat de huid stralen, maakt haar steviger en hydrateert intensief. Het perfecte product voor cellulitis en striae op benen, armen, buik en billen.

body oil
– Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge
De konjac spons is eco-vriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. Het reinigt de huid intensief en maakt haar zijdezacht en stralend. Spoel de spons voor gebruik uit in warm water en de spons is ook te gebruiken in combinatie met jouw favoriete reinigingsproduct.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Danielle 10 augustus 2016 - 12:25

In welke winkel te koop.

Reageer
Constance 10 augustus 2016 - 13:38

Bij alle winkels van De Tuinen, die nu Holland & Barrett heten en ook bij hun online shop

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com