You are here: Home » Shoppen » Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters

Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters

geschreven door Constance

Het sieradenmerk Petite Jae heeft sieraden & accessoires bedacht die speciaal door baby’s en jonge kinderen (tot 5 jaar) gedragen kunnen worden. Het bedrijf is opgericht door 2 zussen die van jongs af aan al onafscheidelijk zijn.

petite jae

De zussen zien elkaar dagelijks, hebben dezelfde vrienden en hebben beide kinderen. Ze vullen elkaar perfect aan, dingen die de een niet zo leuk vind om te doen, doet de ander. Zij hebben beide totaal verschillende karakters maar ondanks deze verschillen ging de productie en het ontwerpen van hun eerste sieradenlijn zonder moeite.

De eerste collectie en de naam Petite Jae ontstonden toen de eerste dochter Jae-Lynn werd geboren. De teksten “La vie est belle”, “Je ’t aime” en “Ma Cherie” geven hun gevoel door zij op dat moment voelden, nl. dat het leven zo veel mooier is met de onvoorwaardelijke liefde voor je kinderen. En met dat in het achterhoofd bedachten de 2 zussen de armbanden voor moeder en kind om op deze manier iets moois met elkaar te delen. De armbandjes kunnen gedragen worden vanaf het eerste levensjaar jaar en zijn verstelbaar tot 5 jaar.

armbanden petite jae

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com