Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Mail & Win; Flower Power Top van GF Mail & Win; Flower Power Top van GF
shoppen

Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters

Het sieradenmerk Petite Jae heeft sieraden & accessoires bedacht die speciaal door baby’s en jonge kinderen (tot 5 jaar) gedragen kunnen worden. Het bedrijf is opgericht door 2 zussen die van jongs af aan al onafscheidelijk zijn.

petite jae

De zussen zien elkaar dagelijks, hebben dezelfde vrienden en hebben beide kinderen. Ze vullen elkaar perfect aan, dingen die de een niet zo leuk vind om te doen, doet de ander. Zij hebben beide totaal verschillende karakters maar ondanks deze verschillen ging de productie en het ontwerpen van hun eerste sieradenlijn zonder moeite.

De eerste collectie en de naam Petite Jae ontstonden toen de eerste dochter Jae-Lynn werd geboren. De teksten “La vie est belle”, “Je ’t aime” en “Ma Cherie” geven hun gevoel door zij op dat moment voelden, nl. dat het leven zo veel mooier is met de onvoorwaardelijke liefde voor je kinderen. En met dat in het achterhoofd bedachten de 2 zussen de armbanden voor moeder en kind om op deze manier iets moois met elkaar te delen. De armbandjes kunnen gedragen worden vanaf het eerste levensjaar jaar en zijn verstelbaar tot 5 jaar.

armbanden petite jae
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?