You are here: Home » Accessoires » Luchthaven Schiphol opent Lounge 2

Luchthaven Schiphol opent Lounge 2

geschreven door Constance

Vertrek je de aankomende dagen met het vliegtuig vanaf Schiphol. Dan kan je nu, bij vertrek naar een intercontinentale bestemming, voor een zeer aangename verrassing komen te staan, want Lounge 2 is sinds een paar dagen officieel geopend.

lounge 2

In deze lounge hebben Nederlandse toparchitecten en designers,, op 16.000 m2, al hun talenten gebundeld om het de passagiers zo comfortabel mogelijk te maken en ze voortdurend te verrassen. Lounge 2 speelt daarmee meer dan ooit in op de wensen en behoeften van de reiziger van nu: van jong tot oud.

Lounge 2 is ingedeeld in zeven werelden waarin de reiziger centraal staat. Iedere themawereld biedt de reiziger een bijzondere beleving: ‘Luxury’, ‘Fashion & Lifestyle’, ‘See Buy Fly’, ‘Family’, ‘Travel & Culture’, ‘Modern Dutch’ en ‘Care & Wellness’ en overzie je bij binnenkomst alle zeven werelden in één oogopslag.

levende klok

Midden op het centrale plein hangt een grote ‘levende’ klok (ontworpen door Maarten Baas) waar een man in werkkledij voortdurend bezig is de wijzers op tijd te krijgen en te houden. Echte bomen, verzonken in de vloer, ondersteunen het pleingevoel. In de Family World staat onder andere een groot kleurrijk speelvliegtuig waar kinderen zich heel even piloot kunnen voelen. En in Modern Dutch tref je een wand met keramieken koeien die vier grappige animaties van filmmaker Douwe Dijkstra tonen.

En met de komst van het Johnnie Walker House heeft Schiphol een primeur in Europa en vind je ook winkels van oa. Gucci, Hermès en Rolex. En heb je zin in een drankje en een hapje? Daarvoor kan je terecht bij Café Cocó, (een Starbucks met innovatieve foodconcepten) en de interactieve Heineken Bar: een wereldprimeur. En bij de eXpresSpa kan je nieuwe energie opdoen of even lekker ontspannen, zo vlak voor je lange vlucht. En een groot aantal spannende objecten, zoals kuddes keramische koeien, echte bomen, een venster op de bagageband en een spectaculair speelvliegtuig, zorgen voor leuke verrassingen. Goede vlucht!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com