You are here: Home » Beauty » Philips ontharingsproducten zorgen voor een haarvrije zomer

Philips ontharingsproducten zorgen voor een haarvrije zomer

geschreven door Constance

Eindelijk is de zomer nu echt begonnen, en kunnen de zomerjurkjes en bikini’s uit de kast. Maar oh jee, je hebt last van ongewenste haartjes.  Philips heeft de ontharingsproducten waarmee je binnen no time gladde en verzorgde benen (en andere plekken van je lichaam) hebt die gezien mogen worden. Met de SatinShave Prestige, Satinelle Prestige of Lumea Essential kan je dagenlang, wekenlang of maandenlang genieten van een gladde huid.

Philips Satinshave

Met het Philips’ meest geavanceerde scheersysteem, SatinShave Prestige, krijgen je benen & lichaam een gladde en comfortabele scheerbeurt zonder irritatie. Met zachte kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd scheer je zo comfortabel dat je iedere dag kunt scheren, maar dankzij het Multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad scheer je zo glad dat het niet hoeft. Het Multiflex scheerhoofd zorgt voor optimaal contact met de huid dankzij bewegende scheerbladen en een flexibele hals. De dubbele scheerbladen zorgen ervoor dat minder haren worden gemist voor een optimaal effect. Dus mocht je overvallen worden door het mooie weer in Nederland, met één snelle scheerbeurt met de SatinShave Prestige kan je dagenlang genieten van een gladde huid.

philips satinelle prestige

Wil je nog langer genieten van een gladde huid dan is de Satinelle Prestige epilator de perfecte keuze. De Satinelle Prestige epilator is zo ontworpen dat zelfs de fijnste haartjes moeiteloos en efficiënt te verwijderen voor een wekenlang zijdezachte huid. De ergonomische vormgeving met de kenmerkende S-vormige handgreep zorgt ervoor dat haartjes moeiteloos worden verwijdert. Eenvoudiger en efficiënter ontharen wordt mogelijk door de huid vooraf eerst te exfoliëren en ter ontspanning na de behandeling te masseren. Met het oog daarop wordt de Philips Satinelle Prestige geleverd met 10 accessoires, waaronder een exfolieerborstel en een massagekop om een optimale ontharingsbehandeling te waarborgen. Door de Philips Satinelle Prestige te gebruiken als onderdeel van de regelmatige huidverzorging komt een langdurig gladde en stralende zachte huid binnen handbereik voor elke vrouw en kom je de zomer zorgeloos door.

philips lumea

En voor alle dames die maandenlang willen genieten van een gladde huid, dan biedt de Lumea Essential een uitkomst. Met de hulp van huidexperts en dermatologen is de IPL-technologie (Intense Pulsed Light) geschikt gemaakt voor veilig, effectief en eenvoudig thuisgebruik. IPL is een innovatieve en geavanceerde ontharingsmethode op basis van licht. Zachte lichtimpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt1, dag in dag uit voor een zijdezachte huid en teruggroei van haar op het lichaam en gezicht wordt geleidelijk verminderd. De Lumea Essential is ideaal voor het verwijderen van haar op het gezicht (bovenlip en kin) en lichaamsdelen zoals benen, oksels, bikinilijn, buik en armen. (Let op; Voor een langdurig gladde en haarloze huid is het belangrijk de Lumea Essential de eerste twee maanden eens in de twee weken te gebruiken. Na deze eerste behandelingen kan het proces elke vier tot acht weken worden herhaald om de huid glad en haarvrij te houden.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com