Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Dyson Pure Cool Link luchtreiniger Test; Dyson Pure Cool Link luchtreiniger
wonen

Test; Dyson Pure Cool Link luchtreiniger

Ruim een maand geleden is ie ons leven gekomen, de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger. En aangezien het de komende dagen heel erg warm gaat worden heb ik besloten om mijn testervaringen eerder te publiceren dan gepland.

dyson_cool_pure_link-modellen

De Pure Cool Link luchtreiniger is in 2 modellen, een tafel model en vloer model. Als je plek genoeg hebt zou ik voor het grote model gaan, ondanks dat ie best wel een beetje een sta-in-de-weg is. Maar hij zuivert wel gelijk een grotere oppervlakte, dus ruimte.

De afgelopen weken hebben wij de reiniger zo ingesteld dat ie alleen in de avonduren, in onze slaapkamer, de lucht zuiverde. Maar aangezien wij in een zeer stoffig, oud, huis wonen en ook behoorlijk last hebben van pollen en fijnstof (wonen midden in de stad) merkte ik wel dat op sommige dagen de Pure Cool Link automatisch zichzelf op een hardere ventilatiestand zette, waardoor er meer vuiligheid uit de lucht gehaald werd. Daarop hebben we besloten om ook in de nacht de Dyson aan te laten, want Testman en ik hebben behoorlijk last van hooikoorts, en werden we, zelfs met de laagste stand, wakker zonder dikke ogen of een droge keel.

Screenshot_20160717-173321

 

 

En het is ook heel fijn dat je op de Dyson app, precies kan zien hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit, ook als je niet thuis bent, en dan zetten we (op afstand) de Dyson Pure Cool Link alvast aan. Hierdoor is de luchtkwaliteit altijd goed voordat je gaat slapen.

Maar nu vraag je je af, wat heeft dit met het warme weer van de aankomende dagen te maken? Deze luchtreiniger verkoelt ook, en dat geldt zeker als je de ventilator op een hoge stand zet. En dat is natuurlijk heel erg prettig, je slaapkamer (daar staat ie van ons) is heerlijk fris en ook ’s nachts drijf je niet gelijk je bed uit, zeker als je de ‘draaiende’ stand aanzet.

Over het installeren van het apparaat en het koppelen van de wifi en de Dyson app kan ik heel erg kort zijn, dat gaat reuze gemakkelijk. En je kan de Dyson Pure Cool Link bedienen met de app maar ook met de losse afstandsbediening en speciaal voor ’s nachts kan je de LED verlichting op het apparaat dimmen, waardoor je geen last hebt van het licht.

Conclusie; de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger is echt zo’n apparaat waarvan je in het begin misschien denkt, is dat nu nodig. Maar als je hem eenmaal hebt en gebruikt, merkten wij dat wij veel minder last van pollen en stof hebben en nu met de warme dagen en nachten ook heerlijk koel kunnen gaan slapen. Zoals jullie weten zijn Dyson apparaten niet de voordeligste apparaten maar zoals ook bij de stofzuigers heb je met dit apparaat weer iets bijzonders in huis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?