Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB
  • Mooie helmen voor op de fiets bestaan Mooie helmen voor op de fiets bestaan
ladygadgets

Nutcase introduceert 2 hippe en trendy fietshelmen

Met een fietshelm wil je eigenlijk niet gezien worden, maar Nutcase laat zien, met 2 nieuwe modellen, dat een fietshelm wel degelijk hip en trendy kan zijn. Zij hebben de Nutcase Street Gen3-collectie en de Metroride-helm geïntroduceerd.

nutcase street

De Nutcase Street Gen3 collectie bestaat uit 10 verschillende designs; bij ‘Cherry Blossoms’, ‘Rosey Dots’ en ‘In Bloom’ zijn bloemetjes de constante factor, bewijst ‘Moo’ dat zwart-wit niet saai is en laten Baby Nutty en Little Nutty ook de kleintjes lachen.  Heb je liever het hele kleurenpalet op je helm heeft, kies dan de ‘Rainbow Sky’ en ‘Biohazard’ heeft een metallic-look met een neongroen waarschuwingssignaal. De modellen ‘Aubergine’ hebben een klassieke look, terwijl ‘Fanthom This’, ‘Freakalicious’ en ‘Pakikibaka’ door 3 kunstenaars uit de Unframed Artist Series zijn ontworpen. De Street Gen3-collectie is er in Small (52-56 cm), Medium (56-60 cm) en Large (60-64 cm).

metroride

En speciaal voor de urban fietser heeft Nutcase de Metroride-helm ontwikkeld. Want in de stad wil je er toch wel een beetje leuk bij fietsen. De ‘Metroride’ combineert praktische details, goede ventilatie en modern design om je route naar kantoor, cool, hip, opvallend, trendy én veilig te maken. En is dus perfect voor iedereen voor wie de fiets het vervoersmiddel nr. 1 is. Er zijn diverse modellen; zo heb je bijvoorbeeld ‘The Professor’ (dé helmstijl voor snel denkende en stijlbewuste fietsers) en ‘Black Tie’ in effen matzwart. Alle helmen uit de Metroride-serie wegen slechts 310 gram. Het ‘ademende’ kussen, de ventilatie en de luchttoevoer die voor de nodige verkoeling zorgt en hebben alle Nutcase-helmen een magnetische sluiting, reflecterende bandjes, een kinstuk en een makkelijk te installeren zonnen-/regenvizier voor optimaal zicht onder alle weersomstandigheden. Door het kleine draaiwiel en de zweetabsorberende kussens aan de binnenkant van de helm in die verschillende standen (3, 6 en 9 mm) past de Metroride-serie op elk hoofd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?