You are here: Home » Home gadgets » SENSEO Switch, het eerste 2-in-1 Senseo koffiezetapparaat

SENSEO Switch, het eerste 2-in-1 Senseo koffiezetapparaat

geschreven door Constance

Wil je een kopje koffie voor jezelf of een kan koffie voor een verjaardagsfeest, dat kan nu met de nieuwe SENSEO Switch, het eerste 2-in-1 Senseo koffiezetapparaat met filter en koffiepads.

Senseo Switch HD7892 lifestyle low res

Met 1 druk op de knop kan je kiezen voor 1 kopje koffie (met de koffiepads) of een hele pot koffie. (Er zijn inmiddels al 14 Senseo koffiepads te koop bij de supermarkten in Nederland.) Maar of het nu 1 kopje of een kan is, de innovatieve DualBrew-technologie zorgt ervoor dat de koffie altijd perfect wordt gezet, met de juiste druk en de goede hoeveelheid water.

Wanneer je ervoor kiest om een heerlijke kan filterkoffie te zetten, zorgt de Senseo Switch ervoor dat het water zodanig door het filter druppelt dat de aroma’s het best tot hun recht komen. De koffie krijgt die authentieke koffiesmaak en het aroma verspreid zich door het hele huis. Methet waterreservoir van één liter kan zonder bijvullen tot wel zeven kopjes koffie worden gezet, en de koffie blijft langer warm dankzij de roestvrijstalen thermoskan.

Maar ook wanneer je slechts één of twee kopjes koffie wilt zetten, na 1 druk op de knop is de koffie binnen een minuut klaar, met die heerlijke crema-laag die het bewijs is van de Senseo kwaliteit.

Senseo Switch HD7892 lifestyle 2 low res

De Switch (De Senseo Switch (in zwart, wit en rood en vanaf augustus as te koop) is heel gemakkelijk te bedienen en een lichtindicator geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken, en dankzij het verwijderbare lekbakje kun je je favoriete kopjes gebruiken. Het lekbakje is bovendien geschikt voor de afwasmachine. En nadat de koffie is gezet, schakelt het apparaat automatisch uit om energie te besparen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com