Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket
  • Dr. Organic huidverzorging Dr. Organic huidverzorging
  • IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers
  • Nieuwe Kruidvat Solait Producten Nieuwe Kruidvat Solait Producten
  • Online webshop Holland Design & Gifts Online webshop Holland Design & Gifts
  • Arnhemse Stockdagen komen eraan Arnhemse Stockdagen komen eraan
shoppen

Arnhemse Stockdagen zijn gestart

Tot as. zondag kan je in Arnhem weer terecht voor de Arnhemse Stockdagen; de jaarlijkse mode- en design vierdaagse voor couture parels, unieke samples en halffabricaat. Het is het festijn voor de modeliefhebber op jacht naar unieke samples. En een
bijzondere marktplaats voor de DIY designer op zoek naar stoffen en fournituren uit de voorraadkasten van grote Nederlandse mode- en designlabels en nog onbekende talenten.

arnhemse stockdagen

En dit jaar is de Stichting Arnhemse Stockdagen uitgebreid met een nieuwe hotspot voor productdesign. Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is toegevoegd als locatie aan dit mode- en designevenement. IPKW is een vestigingsplaats voor ontwerpers en
energie-intensieve ondernemingen met oog voor duurzaamheid. In de prachtige gebouwen is een groot aantal productdesigners gevestigd.

Productdesign is al vanaf het begin een van de speerpunten van de Arnhemse Stockdagen. In de centrum straten van Arnhem, het Modekwartier en de Stadhuishal zijn al vanaf het eerste uur productdesigners te vinden. Met de nieuwe locatie wordt dit aanbod nog krachtiger gepresenteerd en krijgt het evenement naast mode een sterke focus op productontwerp. De nieuwe in de IPKW gevestigde deelnemers zijn: Apetrots, Erik Stehmann, Klaas Kuiken, Kraft Architectuur, Tijn van Orsouw, Rick Tegelaar, Robbin Baas, Joris de Groot, Roos Meerman en Weltevree. Ook modeontwerpers uit het hele land openen tijdens dit lange weekend hun voorraadkasten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?