Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
  • Test; Misfit Ray Test; Misfit Ray
  • Test; Misfit Ray bewegingsmeter Test; Misfit Ray bewegingsmeter
  • Swarovski Activity Tracker sieradencolllectie Swarovski Activity Tracker sieradencolllectie
ladygadgets

Misfit introduceert de Speedo Shine 2

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat Misfit en Swarovski een samenwerking zijn aangegaan, maar Misfit heeft nu ook, speciaal voor de (fanatieke) zwemmers onder ons, de Speedo Shine 2 gelanceerd en deze bewegingsarmband is ontwikkeld samen met Speedo.

misfit shine 2

Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition, powered by Speedo (zoals ie voluit heet) is de opvolger van de Speedo Shine, het 1e apparaat in zijn soort dat speciaal is ontworpen voor zwemmers. De gepatenteerde algoritmes houden met ongekende precisie het aantal banen bij dat een zwemmer aflegt, voor alle soorten zwemslagen. Nieuwe functionaliteiten van de Speedo Shine 2 zijn onder meer:
– Een trilmotor en verlichting in meerdere kleuren, waarmee veelzijdige gebruikersfeedback mogelijk wordt, vorderingen en tijd kunnen worden bekeken in alle kleuren van de regenboog en gebruikers worden gemotiveerd met activiteitsherinneringen.
– Een countdown zwemtimer: gebruikers stellen een zwemtijd in en de Speedo Shine 2 geeft een zacht trilalarm wanneer de training voltooid is.
– Tekst- en telefoonnotificaties en een stil trilalarm.
– Misfit Link compatibiliteit, waarmee de Speedo Shine 2 een afstandsbediening voor muziek en presentaties, een selfie-trigger of een knop voor het activeren van allerlei smarthome apparatuur en webdiensten wordt.

misfit shine2

De Speedo Shine 2 heeft Misfit’s meest geavanceerde hardware en firmware, met aanzienlijk verbeterde touch-responsiviteit dankzij capacitieve touch technologie, snellere synchronisatie en een groter Bluetooth-bereik. De twaalf lichten kunnen meer dan zestien miljoen kleuren weergeven en zijn fel genoeg om waargenomen te worden in direct zonlicht.

De Speedo Shine 2 is gemaakt van helder geanodiseerd aluminium van vliegtuigkwaliteit en is waterdicht tot 50 meter en is nog dunner dan zijn voorganger en is bedoeld om zowel in en uit het water te worden gedragen en trackt bovendien wandelen, hardlopen, fietsen en lichte tot diepe slaap. Speedo Shine 2 hoeft nooit te worden opgeladen, dankzij een batterij die het apparaat voor maximaal zes maanden voedt en hij synchroniseert met de Misfit app voor iOS en Android en geeft banen en zwemafstanden weer, alsmede de hoeveelheid verbrande calorieën en het aantal verdiende punten. Dankzij compatibiliteit met Misfit Link, is de Speedo Shine 2 meer dan alleen een activiteitstracker, het is nu een afstandsbediening die je verbindt met de wereld om je heen. Communiceer met vrienden, zet je verlichting aan, speel muziek af, neem een selfie en nog veel meer, allemaal met een triple tap. Het apparaat werkt ook met Speedo’s gepersonaliseerde swim-tracking app, Speedo Fit, voor een fijnmazige blik op je zwemfitness.

shine-2

Verder krijgen alle Misfit Ray en Misfit Shine 2 apparaten een upgrade naar de zwemtracking technologie,via een app-aankoop van $ 9.99. Met deze en toekomstige updates, kunnen de Misfit-gebruikers hun app-ervaring aanpassen en verbeteren op basis van de activiteiten en functionaliteiten die voor hen belangrijk zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?