You are here: Home » Beauty » Test; Artistry Hydra-V moisture mask

Test; Artistry Hydra-V moisture mask

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik een 5-tal producten Hydra-V producten getest van het huidverzorgingsmerk Artistry en na mijn vakantie, eind mei, lag er pakketje bij mij op de deurmat met daarin hun nieuwste lancering; het Hydra-V moisture mask.

masker

In Hollywood zijn tissue maskers al heel bekend, en Nederland volgt deze trend, net als Adele en Ladygaga.  Het Artistry Hydra-V moisture mask is een intens voedend tissue masker voor een krachtige hydratatie van de huid, en het effect houdt maar zelfs 8 uur aan.

Elk masker bestaat uit een ultra fijne microvezel en bevat 30 gram zeer geconcentreerde hydraterende bestandsdelen zoals hyaluronzuur, ARTISTRY HYDRA-V liposomen en water uit de Noorse fjorden voor een optimale hydratatie. Doordat het een tissue-masker is, worden al deze ingrediënten gelijkmatig verspreid over de huid.

masker open

Na mijn vakantie in de zon had mijn huid wel behoeft aan vocht dus ben ik aan de slag gegaan met het Hydra-V moisture mask. En hoe werkt het? Je moet je gezicht goed schoonmaken, met een cleanser en daarna met een tonic/lotion. (Voor een nog beter resultaat kan je daarna nog een serum op je gezicht aanbrengen.) Maak de verpakking op en haal het masker eruit. Vouw het open en haal het fijnmazige gaas van de binnenkant af en daarna leg je deze kant op je gezicht (je kan het nog verschuiven totdat het goed aansluit). Daarna haal je het grove gaaslaagje van het masker en ga je heerlijk 20 minuten relaxen.

Conclusie; Ik gun mezelf altijd te weinig tijd voor een masker en daarom doe ik het eigenlijk te weinig. Het Hydra-V moisture mask heb ik dan ook ’s avonds getest, voordat ik naar bed ging. Ik vind sowieso fijner om serums en andere extra voedende producten ’s avonds te gebruiken, zodat je huid in alle rust deze kan opnemen. Het was wel even wennen om het masker gelijk goed op je gezicht te leggen, maar doordat je kan schuiven lukte het prima. En bij mij was het masker, na 20 minuten, intrekken, bijna helemaal droog; dus mijn gezicht had het echt nodig. Nu ga ik volgende week weer een weekje naar de zon, Testman en ik gaan op cruise, dus ik neem 1 masker mee voor een hydraterende oppepper tussendoor.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?