You are here: Home » Accessoires » Mail & Win; Flower Power Top van GF

Mail & Win; Flower Power Top van GF

geschreven door Constance

Ben je een fan van de GF sieraden en kleding? De GF online shop is onlangs geopend en daarin vind je de volledige Style & Go Collection, zoals de MPT, vesten, broeken, shawls en de Flower Power Top. En natuurlijk ontbreekt ook de GF sieradencollectie niet, die bestaat uit handgemaakte unieke sieraden.

mpt

MPT is een loose-fit model top die je sportief, casual of gekleed kan dragen want hij is ideaal om te combineren met je sneakers, laarzen of hakken. En het unieke  aan MPT is dat je bij elke top een bedel cadeau krijgt. Je kan deze bedel aan je top hangen maar hij is natuurlijk ook perfect als hanger aan een ketting.

Elke lifestylelady lezeres krijgt, tm 4 juli as., maar liefst 25% korting op alle aankopen in de online shop. Gebruik hiervoor de speciale actiecode; shoppen24hrs25

gf flower power top

Maar het wordt nog leuker, want ik mag 1 lezeres heel blij gaan maken met de (bovenstaande) zomerse GF Flower Power Top (twv. euro 89,95)!

En wat moet je doen om kans te maken op deze geweldig top? Dat is heel eenvoudig; geef voor 11 juli as. antwoord op deze vraag; Wat betekenen de letters MPT? (Tip, kijk hiervoor op de GFsite.) Mail je antwoord, incl. naam/adres en kledingmaat, voor 11 juli as. naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De winnaar krijgt persoonlijk bericht.) En ‘Like GF’ op Facebook.

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

jacqueline 26 juni 2016 - 15:38

Wauw wat een leuke top!

Reageer
chucky1012 27 juni 2016 - 06:52

Prachtige webshop met zulke mooie fashionitems en accesoires.
Ook zeer overzichtelijk.
Leuk dat jij de mooie en kleurrijke blouse mag weg gaan geven.

Fijne dag Xoxo

Reageer
Jacqueline de Waal 7 november 2016 - 11:17

Wauw wat een geweldig shirt

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com