You are here: Home » Accessoires » Hausschwein van Marcel Wanders

Hausschwein van Marcel Wanders

geschreven door Constance

CYBEX heeft,  ism. Marcel Wanders, een uniek interieurproject gelanceerd, nl. het Hausschwein en dit is het 1e product uit de serie van deze exclusieve interieurcollectie en samenwerking.

Cybex-Hausschwein

Het Hausschwein  (huisvarken)  valt  op vanwege  het  volmaakte  design  dat  naadloos kan worden geïntegreerd in ieder stijlvol interieur, ongeacht of er wel of geen  kinderen  in  huis  wonen.  Dit  slanke  varkentje  is  een  pronkstuk  in  ieder huishouden
Behalve dat de Hausschwein er goed uit ziet, onderscheidt het beestje zich ook door  zijn  functionaliteit.  Kinderen  kunnen  hun  fantasie  de  vrije  loop  laten  en  op zijn  rug  gaan  zitten  voor  een  vrolijk  ritje.  Grijp  zijn  oren  vast  en  rijden  maar!  En
als  er  genoeg  gespeeld  is,  kan  het  varken  zijn  hogere  doel  prijsgeven:  de  holle  buik is dé plek om speelgoed op te bergen, net zolang tot de pret weer van voren af aan begint. Als het varken niet gebruikt wordt voor speelgoed, biedt zijn snuit
tal  van  mogelijkheden om het huis  te  verfraaien  met  bloemen  of andere  accenten. Het  Hausschwein,  en  de  ‘Parents  Collection’,  zijn  verfijnd  en  toch  speels,  en bieden  gezinnen  de mogelijkheid  om  hun  smaakvolle  manier  van  leven  voort  te zetten,  ook  als  er  kleintjes  zijn  gekomen.

Hausschwein

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com