You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Arlo Q camera voor in huis

Test; Arlo Q camera voor in huis

geschreven door Constance

Nu met de zomer in aantocht, gaan veel mensen op vakantie, naar het strand of pretpark en dat geeft inbrekers een mooie gelegenheid om ook op pad te gaan. Dus is een camera in huis geen overbodige luxe, en heeft NETGEAR de Arlo Q ontwikkeld, en met deze camera kan je alles zien en horen wat er in je huis plaatsvindt.

arlo q

De Arlo Q heeft HD-helderheid die elk detail onthult, zelfs in volledige duisternis, dmv. een 4-megapixel beeldsensor en ingebouwd nachtzicht. Iedere Arlo Q camera biedt tweeweg audio, zodat je in iedere ruimte in je huis kunt luisteren, van de babykamer tot de woonkamer, en met iedereen kunt praten. Je ontvangt waarschuwingen (via iOS en Android devices) wanneer er geluid wordt gedetecteerd. Met de Arlo Q kan je helpen met huiswerk, de hond of de kat van de bank sturen en de baby in de gaten houden vanaf de andere kant van de stad, of zelfs de wereld. En de unieke gratis video-opslag in de cloud gedurende 7 dagen, zorgt ervoor dat de belangrijkste opnames die door de bewegingssensor zijn gestart, automatisch bewaard worden om later te bekijken.

De Arlo Q is ontworpen voor het ultieme gebruiksgemak in smart home security en verbindt eenvoudig met  bestaande wifi netwerken. Je kan eenvoudig alle geluids- en bewegingsmeldingen binnen enkele minuten naar voorkeur instellen, live video bekijken en eerder opgenomen video’s afspelen.

Ik heb de Arlo Q thuis gekregen voor een test, en aangezien ik as zaterdag op vakantie ga, komt deze camera mooi van pas.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Arlo Q HD-beveiligingscamera - Lifestyle.blogo.nl 22 juli 2016 - 05:56

[…] Test; Arlo Q camera voor in huis […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com