Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
  • Test; Misfit Ray Test; Misfit Ray
  • Test; Misfit Ray bewegingsmeter Test; Misfit Ray bewegingsmeter
  • Misfit introduceert de Speedo Shine 2 Misfit introduceert de Speedo Shine 2
  • Christmas Gift tour Amsterdam Christmas Gift tour Amsterdam
ladygadgets

Swarovski Activity Tracker sieradencolllectie

Gisteren zag ik in de Flying High taxfree brochure van KLM de Swarovski Activity Tracker staan en mijn 1e reactie was ‘Mooi!’. KLM verkoopt de Activity Tracker in combinatie met de zwarte Slake armband, maar bij de (online) Swarovski winkel kan je ook nog andere kleuren kopen, of een extra Slake armband. De Activity Tracker is ontwikkeld samen met Misfit en de set bestaat uit de Slake armband, de Activity Crystal en een sportarmband en ik vind dit echt een hele stijlvolle en trendy combinatie, je ziet in 1e instantie nl. niet dat je een bewegingsmeter draagt.

swarovski activity tracker misfit

 

In de Activity Crystal zit professionele trackingtechnologie, die dag en nacht je lichamelijke beweging bijhoudt. De Swarovski Activity Tracking-sieraden zijn licht en voelen zacht aan en zijn dus prettig om te dragen. Je kunt je bewegingsdoelen opslaan, zodat de sieraden je kunnen helpen om fit te blijven. Om je activiteitenniveau te controleren, kan het kristal draadloos worden gesynchroniseerd met je smartphone en de bijbehoren app (Android en iOs). Zo stel je je doelen in, houd je bij wat je eet en drinkt, en kun je ook nog je voortgang delen met vrienden: de perfecte manier om gezond en mooi te blijven. De Swarovski Activity Tracking-sieraden zijn waterbestendig tot een diepte van 50 meter.

Wanneer je het kristal aanraakt geven lichtjes de tijd en de status van het bewegingsniveau aan. En of je nu de sportband draagt voor je workout in de ochtend of de Slake-armband voor je werk, de sieraden zijn geschikt voor dag en nacht.

Activity-Tracking-Slake-Set-deluxe

 

 

Er zijn 2 armbandmodellen te koop, de al eerder genoemde Slake-armband of de Slake Deluxe-versie; beide hebben een rij  kristallen zodat je de tracker gemakkelijk kan combineren met andere Swarovski-armbanden.

activity-screen

Op de Misfit website kan je, behalve de Slake-armbanden ook nog 2 andere sieraden, in combinatie met de Activity Crystal kopen, nl. de Vio Pendant en de Cardoon. De Vio Pendant set bestaat uit het kristal, de sportarmband en een hanger met ketting, en in de Cardoon set zit een horlogeband, het kristal en de sportarmband en bij beiden zit een luxe fluwelen opbergtasje. Helaas zijn deze 2 sets momenteel alleen in de VS te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?