Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag cadeautip: de draagbare USB-C Monitor van AOC Vaderdag cadeautip: de draagbare USB-C Monitor van AOC
  • Test; Philips AmbiGlow Plus Base monitor Test; Philips AmbiGlow Plus Base monitor
  • Mail & Win; Philips Design Monitor Mail & Win; Philips Design Monitor
  • Van top tot teen stralen dankzij de nieuwste Braun Silk-épil 7 Bonus Edition. Van top tot teen stralen dankzij de nieuwste Braun Silk-épil 7 Bonus Edition.
  • Verander je muur eenvoudig met de Bison Wand&Klaar Proefbehangen App Verander je muur eenvoudig met de Bison Wand&Klaar Proefbehangen App
  • Films kijken in 3D met de Epson projector Films kijken in 3D met de Epson projector
wonen

Maak van je lamp een beamer met Beam

Je lamp omtoveren tot beamer? Het kan nu met de Beam smart projector.  Deze uitvinding is speciaal voor iedereen die gek op is vernuftige hebbedingen en altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste en coolste gadgets wil zijn.

beam

De Beam is een smart projector die staat stelt om lampen te veranderen in beamers en zo worden beeldschermen en monitors overbodig. Een filmpje kijken, een PowerPoint tonen of interactieve games spelen: eerder was hiervoor een monitor een minimale vereiste.

beam op tafel

Vijf vindingrijke Hollanders fantaseerden over een briljante uitkomst: wat als je een projector in een lampfitting kunt draaien en daarmee elk oppervlak tot beeldscherm of monitor kunt omtoveren? Ruim een jaar geleden lanceerde het creatieve team het project op Kickstarter en met succes: binnen slechts drie dagen bereikten ze hun financiële doel. Dankzij het bijgeleverde snoer met stekker kan Beam ook stabiel vanaf een tafel projecteren.

Beelden vertonen zonder beeldscherm is cool, maar daarnaast ook apps projecteren en muziek afspelen is nog veel cooler, vonden de bedenkers van Beam. Met de geïntegreerde internetverbinding, ingebouwde speakers en bedieningsapp op je Apple of Android device kun je alles laten zien wat je wilt.

beam tv

Beam is zelfs zo slim dat hij ingesteld kan worden volgens het ‘If This Than That’-principe. Als je bijvoorbeeld een e-mail ontvangt, kun je deze automatisch laten projecteren. En kom je thuis na een lange werkdag? Dan kun je Beam jouw favoriete muziek laten afspelen!
[youtube]https://youtu.be/kQpPC8OHMDU[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?