You are here: Home » Men's gadgets » Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case

Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case

geschreven door Constance

Heb je een vader (man of minnaar) die regelmatig zijn mobiele telefoon laat vallen, en wel zo dat ie echt stuk is? Dat kan niet gebeuren met de speciale GEAR4 IceBox Shock Case. (Deze hoezen zijn er voor verschillende modellen en merken telefoons.)

GEAR4 case

Wat is er zo bijzonder aan deze cases? Allereerst is het een transparante hoes, waardoor je de kleur van de telefoon gewoon blijft zien, maar hij is ook zo ontworpen dat je alle knoppen van je telefoon gewoon kunt blijven bedienen. De Gear4 D30 IceBox Shock Case beschermt je telefoon tegen krassen, stoten, vuil en andere vormen van schade.

GEAR4

Dat komt omdat de covers gemaakt zijn van het nieuwe en unieke D30 materiaal dat aan de zijkanten en bovenkant van de case is ingespoten. Dit zorgt voor een maximale bescherming tegen stoten en vallen tot maar liefst 3 meter hoog!  D30 is een materiaal dat zelfs als bescherming in sportschoenen, motorpakken en legerkleding gebruikt wordt. Het D30 materiaal is van zichzelf zacht en flexibel maar als het een grote klap ontvangt, zoals bij een vallend mobieltje, klikken alle losse moleculen zich aan elkaar vast. Het materiaal voelt dan hard aan en vangt alle energie van de klap op. Jouw mobiel blijft hierdoor impactvrij en het unieke D30 materiaal gaat weer terug naar zijn flexibele status.

Ik heb voor Testman de GEAR4 IceBox Shock Case voor de Samsung Galaxy S6 Edge+ gekregen, dus ik ben benieuwd of hij het aandurft om zijn toestel, met de Case, te laten vallen 😉

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y77vP8aRvBU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com