Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets
  • Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets
  • Nu ook in Nederland; de Striiv Activity Trackers Nu ook in Nederland; de Striiv Activity Trackers
  • Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones
  • Libratone introduceert de Q Adapt headsetlijn Libratone introduceert de Q Adapt headsetlijn
ladygadgets

Bose introduceert de Wireless QC Noice Cancelling & Wireless Sport headsets

Ga je binnenkort een lange vliegreis maken en wil je geen last hebben van achtergrond geluid, je snurkende buurman of die huilende baby achter je? Neem dan 1 van de nieuwe Bose Wireless QC Noise Cancelling of Wireless Sport headsets mee in je handbagage.

sfeer bose

Bose lanceert de QuietComfort 35 around-ear hoofdtelefoon en de QuietControl 30 in-ear hoofdtelefoon met noise cancelling. De QC30 heeft een baanbrekende functie voor noise control: je regelt zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. De QC35 biedt dezelfde stiltebeleving als de bekabelde QuietComfort headsets. En door die stilte klinkt jouw favoriete muziek met de nieuwe QC35 en QC30 verbazingwekkend helder, op elk volume.

Bose introduceert ook de nieuwe SoundSport en SoundSport Pulse headphones, die je workouts een nieuwe impuls geven. De SoundSport draadloze headphones zijn speciaal ontworpen voor het sporten en zorgen dat je alles uit je workouts haalt. Ze bieden geweldige geluidsweergave van je playlists, een stabiele, comfortabele pasvorm, en zijn bestand tegen intensief binnen- en buitengebruik. Bovendien kun je nu ook je eigen sportprestaties bijhouden. De SoundSport Pulse headphones beschikken namelijk over een ingebouwde hartslagmonitor die je hartritme nauwkeurig en betrouwbaar meet via je oor.

Alle nieuwe draadloze hoofdtelefoons van Bose zijn uitgerust met NFC voor automatische Bluetooth-koppeling, een super-intuïtieve bediening van muziek en telefoonoproepen, gesproken meldingen voor onder meer installatie, inkomende oproepen en accuduur en de gratis Bose Connect-app voor nog meer functionaliteiten.

De gratis Bose Connect-app geeft elke draadloze Bose hoofdtelefoon meer functionaliteit. En de interface is zo simpel en logisch, dat iedereen er direct mee overweg kan. Je kunt schakelen tussen Bluetooth-apparaten, software updaten, spraakmeldingen personaliseren, en nog veel meer. Bij de QC30 gaat de Bose Connect-app ook controllable noise cancellation bieden, zodat je het omgevingsgeluid naar je eigen voorkeur kunt instellen. En bij de SoundSport Pulse toont de app je hartslag. De nieuwe Bose Connect-app zal gaandeweg met nieuwe headphonefuncties worden uitgebreid.

De QuietComfort 35 hoofdtelefoon is er in zwart en zilver; de QuietControl 30 wordt geleverd in zwart; kleuren voor de SoundSport draadloze headphones zijn momenteel zwart en aqua, en vanaf september ook citron; de SoundSport Pulse is verkrijgbaar in power red. De StayHear+ oordopjes voor de QC30 en SoundSport headphones worden meegeleverd in drie maten: small, medium en large.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?