You are here: Home » Ladygadgets » Vaderdag cadeautip: Pebble Time Round

Vaderdag cadeautip: Pebble Time Round

geschreven door Constance

Het smartwatchmerk Pebble heeft weer een nieuw model geïntroduceerd, nl. de Pebble Time Round en dit horloge is natuurlijk een geweldig leuk Vaderdag cadeau.

pebble man

De Pebble Time Round is nu verkrijgbaar in Nederland en is het lichtste en dunste smartwatch ter wereld. Het horloge, weegt slechts 28 gram en is 7,5 mm dun. De Time Round is de 1 smartwatch die eruitziet als een klassiek polshorloge. Met een afwerking in Black, Silver of Rose Gold en een brede keus aan verschillende polsbandjes, is het horloge volledig en zeer eenvoudig aan te passen aan je eigen smaak. Verder gaat de batterij van de Pebble Time Round twee dagen mee en is hij in 15 opgeladen voor één dag gebruik.

pebble round

Verder zijn de andere Pebble modellen in prijs verlaagd; zo heb je al een Pebble vanaf euro 99,95 en de Pebble Time kost nu 169,95.

pebble health app

Pebble lanceerde in december 2016 Pebble Health. Sindsdien maakt vrijwel iedereen met een Pebble om zijn pols dagelijks gebruik van de activiteits- en slaaptracker. En Pebble Health belooft alleen maar beter te worden. Zo integreert de app binnenkort met je dagelijkse kalender via de timeline. Ook geeft de smartwatch straks suggesties over de beste tijd om een powernap of een korte wandeling te maken, bijvoorbeeld tussen twee afspraken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com