Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • D-reizen laat je op reis gaan met de D-bag D-reizen laat je op reis gaan met de D-bag
  • Handig voor op reis; essence mini’s to go Handig voor op reis; essence mini’s to go
  • Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles
  • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk

Etos zomer musthaves

Bij Etos kan je terecht alle zomer musthaves! Van Ibiza-style accessoires tot zomerse beauty en travel essentials; met het uitgebreide zomerassortiment van Etos kun je vanaf nu betaalbaar en in stijl de beach belle
uithangen en optimaal genieten van een zomerse dag.

En dit zijn de toppers:
De populaire Ibiza-style strandtassen (in verschillende kleuren) zijn de musthave accessoire voor deze zomer. De rieten strandtas biedt ruimte voor al je beach spullen, is lichtgewicht en staat super stylish.
Werk aan je sunkissed tan op een heerlijk zachte en dikke XL-hammamdoek van een luxe kwaliteit (100×180, 100%
katoen) en hij droogt lekker snel.
Het is ook belangrijk dat je genoeg water drinkt en je kan genieten van heerlijk, vitaminerijk water met de handige waterfles met fruit filter. Het compartiment kan ook voor ijsklontjes gebruikt worden.


Voorkom panda-ogen met een goede waterproof mascara. Deze klassieker der klassiekers voorziet wimpers van indrukwekkend volume, de hele dag én nacht lang.
Meet The Ocean is de naam van een prachtig oogschaduw palet en de frisse kleuren oogschaduw staan niet alleen heel zomers,
maar ze laten je ogen ook echt stralen.
Het zomerse schoeisel zijn toch wel de teenslipper en daarvan kan je er nooit genoeg hebben. De Etos slippers (wit of turquoise) zijn super stevig, lichtgewicht en verkrijgbaar in maat 36 tot 41.


En maak je zomer look compleet met zijdezachte en gladde benen. Deze ergonomische 2-blads wegwerpmesjes zorgen voor een super glad scheerresultaat, comfort en een betere controle, ook op de moeilijkste plekjes.
Tijdens het ontharen kan een heerlijke scheergel natuurlijk niet ontbreken. De Etos scheergel is verrijkt met zijdeproteïne & aloë vera, die de huid verzachten en verzorgen. Dankzij het handige miniformaat perfect om mee te nemen op reis.
Bewaar al je beauty essentials in de handige doorzichtige travel bag (2 maten) van Etos. De toilettas heeft een stijlvol roze kleuraccent en is je ultieme reis-maatje.
De handige reinigings- en opfrisdoekjes voor gezicht en lichaam, zijn perfect voor onderweg en je hebt geen water nodig! Een must voor in je festival-kit, tijdens een dagje strand, op de camping of tijdens backpacken. (Na gebruik goed sluiten om uitdroging te voorkomen).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?