You are here: Home » Reisgadgets » Samsonite tips; How to Pack

Samsonite tips; How to Pack

geschreven door Constance

Vorige maand ben ik uitgenodigd door Samsonite, in het Amsterdamse Art’Otel, waarbij reisblogster Sabine de Witte een speciale ‘How to Pack’ presentatie gaf. En zij legde uit wat zij meeneemt tijdens een 3-daagse steden- of vakantietrip en dat ook nog eens in de Samsonite Cosmolite handbagage trolley past. Natuurlijk ben ik wel handig in het pakken van mijn (grote) koffer geworden maar ik  vind het ook fijn om met alleen handbagage te reizen.

cosmolite

Dit zijn de basisregels koffer inpakken;
Rol je kledingstukken op, maar je colbert of jasje vouw je wel op, en dan binnenstebuiten. Een plastic douchemuts kan je gebruiken om om je schoenen of sneakers heen te doen, zodat je kleding niet vies wordt. Een grote toilettas is zo 2015, het beste kan je je make-up en toiletartikelen in een plastic zakje doen (met ziplock) en natuurlijk neem je alleen mini flesjes mee. Gebruik al je vakjes en vakken van je trolley zo goed mogelijk.

georganiseerde koffer

Sabine de Witte heeft haar eigen ‘7 Pieces’ regel bedacht en deze houdt in dat zij op een 3-daagse citytrip 7 stuks kleding meeneemt (colbert, jurk, broek, tshirt, trui, blouse en rok) 3 paar schoenen (pumps of laarsen, sneakers en flats/ballerina’s), 2 tassen en accessoires (bikini, lingerie en sieraden) en dit past echt allemaal in de Cosmolite trolley. Sabine heeft altijd een sjaal (voor de heren een hamman doek) bij zich, travel size make-up en testers, een kleine parfum verstuiver, noise cancelling headset, een opvouwbare tas, merino trui en een travelmap.

En mocht je kleding toch nog gekreukt zijn, hang deze dan op in de badkamer en doe de douche even aan, en de stoom zorgt ervoor dat de kreukels verdwijnen. Wil je je kabels en snoertjes goed opbergen, doe deze dan ook in plastic zakje of  in een lege brillenkoker en trek zware kleding en/of schoenen aan, zeker in de herfst en winter een aanrader.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com