You are here: Home » Audio & video » Vaderdag cadeautip; Sonos muzieksystemen

Vaderdag cadeautip; Sonos muzieksystemen

geschreven door Constance

Voor de vader die geen genoeg kan krijgen van zijn favoriete series, en het liefst naar Game of Thrones, House of Cards of Mad Men kijkt, of voor de vader die lekker wil genieten van zijn favoriete muziek. Sonos heeft het perfecte vaderdag cadeau, nl de Sonos muzieksystemen PLAY:1, PLAY:5, de Playbar en de SUB. Hiermee heb je namelijk de droom van iedere muziekliefhebber in huis en heb je alle muziek ter wereld binnen handbereik en met een kristalhelder geluid. En met de Playbar geniet je ook van kraakhelder geluid tijdens zijn of jouw favoriete film, serie of game.

sonos

Of je vader nu geniet van de top 40 in de keuken, of de sterren van de hemel zingt onder de douche. Het kan allemaal met de vochtbestendige PLAY:1. Met deze draadloze smart speaker met twee digitale versterkers vullen vaders elke kamer met een puur, glashelder geluid. Liever niet meegenieten van papa’s zangkunsten? De PLAY:1 is zo compact, dat je hem ook eenvoudig verplaatst naar de tuin of het balkon.

sonos play 5

Met de PLAY:5 haal je de ultieme luisterbeleving in huis. Een zuiverder, rijker geluid bestaat er niet en maakt elk instrument, elke stem en elk detail van je vaders favoriete muziek bovendien duidelijk hoorbaar. En of hij nu kiest voor trendy matzwart of wit: de PLAY:5 is een echte eye candy voor je interieur en gaat naadloos op in elke kamer. Goed nieuws voor vaders met twee linkerhanden: de installatiesoftware is super eenvoudig.

sonso soundbar

Kijkt je vader graag Formule 1 of voetbal? Of kan hij hele avonden genieten van de nieuwste films en series? De Playbar voorziet HD-televisies van een glashelder, rijk geluid. Je vader plaatst hem boven of onder de televisie, of op tafel, of hij monteert hem eenvoudig aan de wand en is klaar voor een fantastisch Home Cinema-geluid.

sonos sub

En wil je echt uitpakken, ga dan voor het complete Sonos 5.1 set-up inclusief twee keer de PLAY:1, een Playbar en de SUB. De SUB biedt je vader een spectaculair basgeluid. Zo wordt de hele kamer gevuld met een vol, diep geluid.

Sonos streamt muziek via wifi in plaats van bluetooth. Zo hoef je de batterij van zijn smartphone niet te belasten en moet je je mobiele toestel niet in de buurt van de speaker laten liggen. Last but not least: iedereen in huis kan het volume regelen of muziek selecteren. Handig als je toch niet zo’n fan bent van je vaders muzieksmaak. Met de gratis Trueplay-update maak je je Sonos-speaker bovendien nog smarter. Je gebruikt eenvoudig de microfoon van de iPhone of iPad om de akoestiek in een kamer te meten en de speaker daar perfect op af te stemmen. Het resultaat? Glasheldere kwaliteit en muziek zoals de artiest/band het bedoeld heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com