You are here: Home » Accessoires » Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart

Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart

geschreven door Constance

Net als de voorgaande jaren is ook dit jaar Specsavers weer gestart met haar Brildrager van het Jaar verkiezing en tegens heeft Specsavers een nieuwe fashion ambassadrice benoemd, nl. presentatrice en model Anouk Smulders. Gedurende dit jaar zal Anouk Smulders te zien zijn in verschillende PR-campagnes van Specsavers en ook is zij gelijk gestart met de jaarlijkse Brildrager van het Jaar verkiezing.

header_anouksmulders

Iedereen die het net als Anouk leuk vindt om met verschillende stijlen te experimenteren en waarvoor een bril hét ultieme accessoire is om een nieuwe look te onderstrepen, kan zich aanmelden voor de wedstrijd. Dit jaar is het thema ‘two looks: classy & casual’. Overigens kun je natuurlijk ook gewoon meedoen met één toffe look!

Alle brildragers kunnen zich vanaf nu t/m 23 juni as. inschrijven voor de verkiezing in de leeftijdscategoriën 16-25, 26-45 en 45+ jaar oud. Het Nederlandse publiek kan van 9 juni t/m 30 juni stemmen op zijn/haar favoriete kandidaat. Per leeftijdscategorie gaan de vijf kandidaten met de meeste stemmen door naar de finale en worden voorgesteld aan de jury. Anouk Smulders gaat namelijk niet alléén op zoek naar de leukste brildragers. Ze heeft een professionele jury om zich heen verzameld met uitgebreide kennis op het gebied van mode, styling en natuurlijk brillen!

brildrager van het jaar

Naast Anouk zullen fashiondesigner Francisco van Benthum en social influencers Ellen Snijder en Teske de Schepper plaatsnemen in de jury. Zij bepalen uiteindelijk wie per leeftijdscategorie de winnaar wordt en naar huis gaat met de reischeque ter waarde van 1.000 euro, een meet & greet met Anouk Smulders en twee gratis brillen om optimaal te kunnen variëren met je outfit. Ga naar www.brildragervanhetjaar.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?