You are here: Home » Beauty » Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding

Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding

geschreven door Constance

Of je nu een kracht- of duursporter bent, fanatiek of recreatief; iedereen kan wel een duwtje in de ruggebruiken. Welk type sporter je ook bent, het is van belang om op een goede en gezondevoeding te letten. En daarvoor kan je nu ook bij Kruidvat terecht want bij Kruidvat ligt nu de Pro Dynamics sportvoeding in de (virtuele) schappen.

kruidvat sportvoeding

 

Pro Dynamica bestaat uit sportvoeding voor sporters van alle niveaus. Het assortiment bestaat uit twee lijnen: energieproducten voor een extra boost tijdens de workout en proteïne producten voor spierherstel na het sporten. Kruidvat is hiermee de eerste health- & beautyketen die sportvoeding door een aantrekkelijke prijs voor een breed publiek bereikbaar maakt.

Lekkerder in je vel zitten, je hoofd leegmaken of het behalen van betere prestaties; sporten eist veel van je lichaam. Supplementen vullen gezonde voeding aan en kunnen helpen de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Eiwit helpt bij het herstel van de spieren. Wil je het sporten langer volhouden, dan zijn extra koolhydraten goed. Ieders sportieve doel kan op deze twee manieren sneller bereikt worden.

pro dynamics lijn

In het assortiment zitten verschillende producten:
De Pro Dynamics Protein Bar bevat 35% eiwit en stilt de stevige trek. Daarnaast is de reep ook een bron van vitaminen. Handig voor tijdens en na het sporten. Een ander tussendoortje is de Pro Dynamics Energy Bar. Het compacte formaat is gemakkelijk mee te nemen tijdens het sporten, ideaal voor duursporters.
De Pro Dynamics Isotonic Sports Drink bevat een combinatie van koolhydraten en mineralen, die het lichaam voorzien van extra energie en compenseren tegelijk het verlies van elektrolyten (mineralen) als gevolg van zweten.
Pro Dynamics Allround Protein is speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk sporters te ondersteunen bij spierherstel na het sporten. De poederformule is te mixen met bijvoorbeeld water of melk en is een bron van vitaminen en mineralen. Zowel perfect voor de recreatieve sporter die 1 à 2 keer per week sport als voor de fanatiekeling.
Pro Dynamics 100% Pure Whey is geschikt voor de grote groep sporters die aan fitness en krachttraining doen. De 100% Pure Whey bevat puur wei-eiwit dat van nature een hoogwaardige samenstelling heeft. Dit maakt het een uitermate geschikt supplement om het herstel en de ontwikkeling van de spieren te ondersteunen.
Voor de sporter die serieus aan de slag gaat met de ontwikkeling van spiermassa biedt de Pro Dynamics Mass Gainer uitkomst. Het levert, naast eiwitten afkomstig van wei en melk (caseïne), ook koolhydraten. Bovendien is het een bron van vitaminen en mineralen. Door deze combinatie voorziet de Mass Gainer de spieren van essentiële voedingsstoffen na een stevige workout.
De gedreven sporter die het maximale uit zijn of haar prestaties wil halen, heeft baat bij de Pro Dynamics Creapure Creatine Monohydrate. Creatine verbetert fysieke prestaties tijdens snel opeenvolgende reeksen van hoog intensieve inspanning, zoals bij herhaalde fitness sets en uitputtende interval sporten zoals voet- en handbal.

De Kruidvat Pro Dynamics zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online via www.kruidvat.nl. Pro Dynamics maakt alleen gebruik van de beste ingrediënten met een goede smaak en oplosbaarheid. Daarnaast zijn de producten gebaseerd op gezondheidsclaims die worden ondersteund door de European Food Safety Agency (EFSA).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com