Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Tuinen lanceert ‘I am Beauty Full’ campagne De Tuinen lanceert ‘I am Beauty Full’ campagne
shoppen

Soap Treatment Store breidt haar eigen productlijn uit

Na de introductie van de 3 gezichtsmaskers en de HEAVEN SCENT! heeft Soap Treatment Store haar eigen productlijn uitgebreid, met 3 nieuwe producten; Crème de la Crème, Callus Killer en Wonder Balm. En deze producten sluiten naadloos aan op de salonbehandelingen. En afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de introductie van deze verzorgingsproducten en heb gelijk mijn voeten laten verwennen met een ‘Feet Spoiled’ pedicure.

soap treatment

De Crème de la Crème is een heerlijk rijke en luxe bodycream die je huid voedt, herstelt en verstevigt. De crème bevat oa. amandelolie, vitamine A/B/D/E/F, kalium, fosfor, calcium, magnesium, zwavelchloor, natrium en ijzer. De Shea butter is 100% en wordt gemaakt van de noot van de Shea boom. Verder is er ook Marokkaanse arganolie toegevoegd waardoor je huid extra gehydrateerd en herstelt wordt. En de glycerine zorgt ervoor dat de vochtbalans van je huid verbetert wordt.

creme-de-la-creme-tube

De Callus Killer verweekt eelt en droge huid en hierdoor kan deze ongewenste huidlaag gemakkelijk verwijdert worden. En dit komt door het toegevoegde salicylzuur, melkzuur en fruitzuur. En de puimsteen schuurt de overtollige huid zodat je je voeten gemakkelijk met water kan afspoelen. Je kan de peeling ook gebruiken voor je onderbenen en je nagelriemen.

callus-killer

De Wonder Balm is een echte alleskunner, want hij is echt overal voor te gebruiken; droge plekjes (onder je ogen, op je ellebogen, voeten en nagelriemen) maar ook op je lippen als balm. De toegevoegde Vego Jelly, dat net zo verzorgend is als vaseline maar de huid laat ademen, is 100% natuurlijk. Verder bevat de balm ao. mandelolie, vitamine A & B, fosfor, calcium, natrium en ijzer. En door het hoge percentage vitamine E kan je huid goed herstellen.

wonderbalm

Op de foto zie je nog een ander nieuw  Soap Treatment Store product, Mrs. Phobiac. Maar dit wondermiddeltje ligt pas vanaf half juli in de winkels, dus meer informatie krijg je dan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?