Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Vaderdag Cadeau Tip; Chillaerator voor de wijnliefhebber

Speciaal voor alle vaders die dol zijn op wijn (of de moeders die regelmatig een fles openmaken) is er de Chillaerator. Dit is een wijnkoeler, wijnstopper en een wijnbeluchter in-een!

chillaerator

Testman en ik drinken onze rode wijn graag gekoeld, maar soms vergeten we om de wijn even in de koelkast te leggen, en hiervoor is de Chillaerator een ideale oplossing. (Het enige waar je voor moet zorgen is dat je hem wel, minimaal 2 uur van te voren, in de vriezer hebt gelegd.) Vervolgens schenk je een beetje wijn in een glas om ‘ruimte’ te maken in de fles en doe je de Chillaerator in de fles en maakt deze goed stevig vast in de hals van de fles. En daarna schenk je een heerlijk glas gekoelde rode wijn in.

Je kunt hem natuurlijk ook voor witte wijn gebruiken, want deze koeler houdt je witte wijn gemiddeld 1 uur goed koud.

 

[youtube]https://youtu.be/ZS30mmL2PSE[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?