You are here: Home » Gadget nieuws » Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi

Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi

geschreven door Constance

Bier drinken en BBQ-en gaan vaak samen. En speciaal voor de man die graag een biertje drinkt en met het vlees en de houtskool aan de gang gaat heb ik een bijzonder bierglas en een heerlijke BBQ saus als Vaderdag tip.

xl bier glas

Speciaal voor de echte bierdrinker is er een extra groot XL bierglas, met de inhoud van slechts 1 liter. Dus hét cadeau, als  je man geen zin heeft om heen en weer te moeten lopen naar de koelkast.

jack daniels sauzen

En ook de BBQ liefhebber wordt niet vergeten met de originele Jack Daniels sauzen, met 3 verschillende smaken. De sauzen bevatten echte Jack Daniels whisky voor een onvervalste smaak en ze zijn bij uitstek geschikt voor de barbecue maar ook te gebruiken als dipsaus. De smaken zijn Smooth Original (mild), Hot Chili (pittig) & Full Flavor Smokey (rooksmaak). De sauzen bevatten geen verzadigde vetten, geen dierlijke producten en zijn glutenvrij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com