Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires
  • Leitz snellader op creditcard formaat Leitz snellader op creditcard formaat
  • Test; Olixar enCharge oplader Test; Olixar enCharge oplader
shoppen

Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank

De Utix Powerbank is een fijn Vaderdagcadeau, maar ook dames worden hier heel blij van. Want nu heb je nooit meer een lege telefoon, en ben je dus altijd bereikbaar op de (komende) zomerfestivals, als je onderweg bent met het ov of tijdens avondje stappen.

utix powerbank

Ikzelf reis altijd met een powerbank in mijn tas, maar de meeste modellen zijn nogal groot, lomp en zwaar. Het voordeel van de Utix Powerbank is dat je hem ook aan sleutelbos kan hangen, of aan het hengsel van je (hand)tas, rugzak of broekriem, dmv. de bijgeleverde musketon haak en zo heb je hem altijd bij je.

 

De oplader heeft een capaciteit van 2800 MAh, en je kunt hem niet alleen gebruiken om je telefoon op te laden maar ook voor je iPad, iPod, digitale camera, headset of gameconsole. Hij is gemaakt van ABS+ Aluminium en is er in zilver en zwart. En er zit een aansluiting op voor USB én Micro USB.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?