Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
  • Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi
  • Vaderdagtip; BBQ boek Smokey Goodness Vaderdagtip; BBQ boek Smokey Goodness
  • Vaderdag gadgets cadeautips Vaderdag gadgets cadeautips
shoppen

Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener

Dat Vaderdagcadeaus bij uitstek niet heel kostbaar hoeven te zijn, blijkt wel uit een aantal tips die ik van de online winkel Megagadgets.nl heb ontvangen. Vandaag begin ik met de Bullet Bottle Opener, en deze kost slechts euro 4,95.

bullet-bottle-opener met hand

De Bullet Bottle Opener is een sleutelhanger en opener in-een. Maar wat deze stoere bullet bottle opener bijzonder maakt is de vorm, want hij ziet eruit als een echte 50 kaliber kogel, dus een perfect Vaderdag cadeau voor stoere mannen. En omdat je de opener aan je sleutelbos kan hangen, heb je altijd en overal een opener bij de hand. Dus ook tijdens een stranddag of een picknick in het park, dat kan nu altijd en overal.

bullet-bottle-opener

Megagadgets.nl heeft een groot aantal ‘echte’ Vaderdag cadeautips en als je bestelling voor 22.00 uur betaald is, is de levertijd slechts 1 dag. En de verzendkosten bedragen slechts euro 4,95 (bestellingen boven de euro 50 zijn gratis).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?