You are here: Home » Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men

Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men

geschreven door Constance

Ik gebruik alweer een aantal jaren, regelmatig, de producten uit de AVEDA Invati lijn. En nu zijn ook de mannen aan beurt, want Aveda heeft deze maand de Invati Men Solutions for Thinning Hair gelanceerd.

image-2016-04-11

Dankzij de hulp van Aveda’s meest recente innovatie op plantaardige basis kunnen vanaf nu ook alle mannen die last hebben van dunner wordend haar geholpen worden. Om aan de specifieke behoeften van mannen te voldoen is er voor Invati Men een formule samengesteld op basis van een krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen. Deze verbeteren de uitstraling van dunner wordend haar in simpelweg twee stappen. Vier op de vijf mannen geeft aan dat hun haar erna sterker voelt en er dikker uitziet. Invati Men helpt mannen die met beginnend tot gemiddeld dunner wordend haar kampen, en die wellicht al op zoek zijn naar preventieve maatregelen tegen haaruitval door haarbreuk, door ze hun zorgen wat betreft de ‘thinning issue’ onder ogen te brengen en hun haar van nature weer dikker te maken.

 

 

De behandeling bestaat uit 2 stappen, 1x per dag en dat elke dag. Stap 1: Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo is een voedende shampoo die de hoofdhuid exfolieert en verfrist terwijl de voedende werking het dunner wordende haar helpt te versterken. Salicylzuur, afkomstig uit Wintergroen, helpt bij het verwijderen van opgehoopte, overtollige talgrestjes die de poriën kunnen verstoppen. Masseer de shampoo goed in voor een activerende werking op de hoofdhuid. Het bereidt de hoofdhuid ook goed voor op de volgende stap, de Invati Men Scalp Revitalizer.
Stap 2: Invati Men Scalp Revitalizer is een leave-in behandeling die het haar direct bij de haarwortels dikker maakt, terwijl de formule ook zorgt dat aanwezige haren minder snel uitvallen. Zodra je de Scalp Revitalizer inmasseert zorgt de krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen dat de microcirculatie van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Het is super simpel: dagelijks éénmaal per dag, rechtstreeks op de hoofdhuid, even masseren en klaar.

Maw. geef Vader dit jaar nu eens niet het traditionele geurtje, paar sokken of stropdas maar help hem weer aan een volle bos haar!

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com