You are here: Home » Men's gadgets » Vaderdag cadeautip; Amsterdam Canal manchetknopen

Vaderdag cadeautip; Amsterdam Canal manchetknopen

geschreven door Constance

Het is op 19 juni as weer Vaderdag, maar ik heb het idee dat deze ‘dag’ toch minder aandacht krijgt dan Moederdag. En daarom, om het je gemakkelijk te maken, plaatst Lifestylelady.nl de aankomende dagen leuke, handige en bijzondere Vaderdag cadeautips. Bij de online shop Holland Design & Gifts kan je terecht voor scala aan Vaderdag cadeaus (in verschillende prijsklassen) en deze zijn allemaal bedacht, ontwikkeld en gemaakt door Nederlandse ontwerpers.

amsterdamcanalcufflinks

Wat dacht je van de Amsterdam Canal Cufflinks van Seroj de Graaf? Deze manchetknopen zijn heel bijzonder van design. Want van bovenaf gezien is het een stralenkrans, maar als je opzij kijkt zie je een serie historische Amsterdamse grachtenpanden en dit zijn ook nog eens bestaande grachtenpanden, nlo. Herengracht 1 tot 77. De ontwerper Seroj de Graaf heeft, aan de hand van tekeningen uit het gemeentearchief, de huizen tot in detail weergegeven. En zoals Seroj  zelf zegt: ‘Manchetknopen zijn één van de weinige accessoires waarmee mannen zich kunnen onderscheiden’.  En deze Amsterdam Canal Cufflinks zijn een mooi voorbeeld van een klassiek mannensieraad in een modern jasje. Elke Amsterdam Canal manchetknoop is 100% met de hand gemaakt van sterling zilver en afgewerkt met een rhodium coating.

En Robert Admiraal heeft de manchetknopen ‘Canals of Amsterdam’ ontworpen, ter ere van het 400 jarig jubileum in 2013 van de Grachtengordel Amsterdam. Deze manchetknopen zijn 100% handwerk, gemaakt van 925 zilver, wat ook wel sterling zilver wordt genoemd eb ze zijn er ook in 18 karaats verguld zilver.

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Holland Design & Gifts 30 mei 2016 - 23:46

Hartstikke veel dank voor de aandacht aan onze webshop.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com