You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; Canary beveilingssysteem

Mail & Win; Canary beveilingssysteem

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat het Amerikaanse beveiligingssysteem Canary nu ook in Nederland te koop is. En ik mag nu 2 Canary exemplaren (elk twv. euro 229,00) weggeven aan mijn vaste lezers!

canary

Ik zal nog even in het kort uitleggen wat Canary precies doet en wat het inhoudt. Het is het alles- in-1 bewakingssysteem voor thuis en is volledig aan te passen aan je wensen. Is er niemand thuis? Canary houdt je op de hoogte van alle bewegingen en luchtschommelingen, zodat je altijd kan inzien wat er zich thuis of op kantoor afspeelt, wanneer jij er niet bent.  En krijg je een melding wanneer wanneer er beweging wordt gedetecteerd, overdag en ’s nachts.  En door de HomeHealth technology wordt niet alleen beeld en geluid, maar ook temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit gemeten en opgeslagen.

Ook kan je een alarm, van 90dB, laten afgaan en de hulpdiensten inschakelen. En door geo tagging kan je je de Canary zo instellen dat de camera en microfoon automatisch uitgaan als je zelf thuis komt.

Wil je kans maken op een Canary? Geef dan antwoord op deze vraag; in hoeveel kleuren is de Canary te koop? Mail, voor 15 juni as., je antwoord, naam en adresgegevens naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Constance 30 mei 2016 - 09:57

@Simone, je dient je antwoord te mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. Als je een reactie achterlaat dan doe je niet mee met de prijsvraag, helaas.

Reageer
Sybren Talma 8 juni 2016 - 11:39

Dit lijkt me een geweldig verjaardagscadeau voor mijn vader!

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?