Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Canary beveiligingssysteem

De vakantieperiode komt er weer aan en dan is het wel fijn als je huis en je eigendommen goed beschermt zijn tegen diefstal. En daar gaat Canary je bij helpen.

canary

Canary is een home security apparaat en een totaaloplossing die je kostbaarheden én jezelf beschermt en verbindt. Met Canary kun je in een paar tellen een volledig werkend beveiligingssysteem opzetten. Het apparaat heeft HD-video, nachtzicht en HomeHealth Technology, waarmee je de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de omgeving kunt meten. Met de Canary-app is het mogelijk het apparaat automatisch aan en uit te zetten of de camera en de microfoon uit te schakelen via de privacy modus. Bij noodgevallen kun je een alarm van 90 decibel laten afgaan en met één druk op de knop contact opnemen met de autoriteiten. Dankzij de tijdlijn kun je videogeschiedenis bekijken of eenvoudig content delen. Het ontwerp van Canary valt niet op, past bij de omgeving en is winnaar van de Red Dot-, iF- en Inc.-awards.

Canary is zo ontwikkeld dat het patronen in huis leert herkennen, zodat er intelligente meldingen binnenkomen als er écht iets gebeurt. Het bedrijf verwerkt per dag twee keer zoveel videomateriaal als YouTube en de gemiddelde gebruiker controleert drie à vier keer per dag zijn huis via de app.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?