Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Etos vernieuwt haar eigen merk gezichtsverzorging

Etos heeft haar eigen merk gezichtsverzorgingslijn totaal vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid en verbeterd met de allerlaatste skincare innovaties. Zo is er binnen het assortiment voor de rijpere huid een lijn op basis van
phytoceltechniek toegevoegd. En voor de meest gevoelige huid introduceert Etos een Hypoallergeen lijn, die ondersteund wordt met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds.

etos phyto

Skincare met een hoogwaardige kwaliteit, een mooi nieuw design én de betaalbare prijs die je van Etos gewend bent; wie wil dat nou niet? De nieuwe gezichtsverzorging van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment huidverzorging voor verschillende huid typen; van de jeugdige tot de rijpere huid en van de zeer gevoelige tot de normale huid. In totaal zijn er maar liefst 7 lijnen, elk met producten voor een compleet gezichtsverzorgings­
regime. Dat betekent dus zowel reiniging als verzorging. Zo heeft Etos voor iedere huidbehoefte en wensen de ideale lijn en het perfecte product zodat een mooie, gezonde huid voor iedereen bereikbaar is.

etos hypo

Veel mensen hebben last van een gevoelige huid of zelfs een chronische huidaandoening. Dan is het van belang om cosmetica en huidverzorging te gebruiken die rekening houden met de speciale behoeften van die huid. De Hypoallergeen­lijn van Etos is vrij van alle bekende allergenen (zoals parfum, kleurstoffen, parabenen en andere conserveermiddelen) en heeft een extra kalmerende en hydraterende werking. Daarnaast heeft de lijn het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds, gekregen. Dat betekent dat bij het gebruik van deze producten de kans op het ontstaan van een allergische reactie minimaal is*. De crèmes van deze lijn zitten vanwege
hygiënische redenen in een pompflacon. (* Het uitsluiten van het ontstaan van een allergische reactie op een product kan niet 100% gegarandeerd worden, omdat het ontwikkelen van een allergie per persoon kan verschillen.) De lijn bestaat Hypo for sensitive skin allergenic Hypoallergeen Day cream SPF15, Hypoallergeen Night cream, Hypoallergeen Eye cream, Hypoallergeen Cleansing Tonic, Hypoallergeen Cleansing Foam en Hypoallergeen Cleansing Milk en is vanaf 30 mei as. te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?