You are here: Home » Kindergadgets » Barbie Dreamtopia

Barbie Dreamtopia

geschreven door Constance

Speciaal voor alle kleine (en grote) meisjes is er nu Barbie Dreamtopia en dit is een magische belevingswereld waar de fantasie van kinderen geprikkeld wordt door wonderlijke avonturen in 4 verschillende koninkrijken. Ieder kind kan Barbie Dreamtopia op zijn of haar eigen manier ontdekken via (online) verhalen, het Barbie magazine, video’s en adventure games op Barbie.nl of via de Barbie Dreamtopia film die exclusief wordt uitgezonden op Nickelodeon in september.

barbie dreamtopia

Dreamtopia is een nieuwe wereld vol wonderen, gefantaseerd door Chelsea, de jongste zus van Barbie. Samen met
Barbie, haar puppy Honey en Otto de buurjongen beleeft ze in haar dromen de mooiste avonturen , van zwieren door het Regenboog Hemel koninkrijk tot spelen in het Wonderlokken Woud met dieren en prinsessen met verbazingwekkende haarstijlen. En van springen op cupcake trampolines in het vrolijke Zoethuizen koninkrijk tot dansen door glanzende watervallen in het koninkrijk Glinster Berg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?