You are here: Home » Beauty » Pijnloos ontharen bij de DermaClinic

Pijnloos ontharen bij de DermaClinic

geschreven door Constance

DermaClinic, opgericht door dr. Catharina Meijer, is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. De kliniek richt zich op medisch cosmetische behandelingen zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.

mensen clinic

Met de introductie van de awardwinnende Soprano ICE laser maakt DermaClinic het als een van de eerste klinieken in Nederland voor iedereen mogelijk om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar verlost te zijn. Een groot voordeel van de Soprano ICE laser is dat elk huidtype en elk haartype behandeld kan worden, ook een gebruinde en donkere huid en licht lichaamshaar. De behandeling kan bovendien het gehele jaar door uitgevoerd worden, dus ook in de zomermaanden, en er zijn minder behandelingen nodig dan bij andere lasers en IPL. Maar het grootste voordeel is wel dat Soprano ICE laser de minst pijnlijke en meest snelle en veilige Diode laser van dit moment is. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels bij deze methode geleidelijk opgewarmd door middel van een continue beweging over de huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel, dat door sommige klanten omschreven wordt als een ‘hot stone massage’. Er is dus geen sprake van pijnlijke lichtflitsen, wat bij traditionele laser en IPL wel het geval is. Ontharen was nog nooit zo effectief en comfortabel!
dermaclinic
De Soprano ICE Diode laser is in 2015 uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser en is FDA goedgekeurd.
De voordelen op een rij:
Nagenoeg pijnloos
Kan het hele jaar door gebruikt worden, ook in de zomermaanden
Definitieve haarreductie
Geschikt voor alle huidtypes en haartypes
Kan ook gebruikt worden op de zongebruinde huid
Geen hersteltijd en weinig kans op verbrandingen
Snellere behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethodes
De krachtigste, veiligste en snelste ontharingslaser van dit moment

DermaClinic biedt consumenten de gelegenheid zelf te ervaren wat de voordelen van de Soprano ICE Diode laser zijn. Daarom biedt de kliniek een gratis eenmalige behandeling aan voor 1 oksel, in haar klinieken in Zwolle en Groningen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com