You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Bronze Goddess Summer Glow collectie

Estée Lauder Bronze Goddess Summer Glow collectie

geschreven door Constance

Net als de afgelopen jaren heeft ook dit jaar, Estée Lauder een Bronze Goddess Summer Glow make-up collectie voor de zomer 2016 gelanceerd en deze bestaat uit 2 nieuwe kleurpaletten, een veelzijdige crème voor de lippen en wangen en het alom geliefde bronspoeder.

estee lauder bronze goddess

 

Bronze Goddess Summer Glow Eyeshadow Palette (in limited edition) bestaat uit 6 zorgvuldig poeders die de ogen oplichten en definiëren, en tegelijk een vleugje drama creëren. Met texturen en finishes van intens glinsterend tot zacht mat helpt elke tint de ogen vorm te geven, voor een zwoel en smokey effect. De tinten passen perfect bij een zongebruinde huid en gaan van zonnig neutraal tot zacht koraal en fonkelend blauwgroen.
Bronze Goddess Summer Glow Multi-Palette (in limited edition), voor het gezicht, is samengesteld om je huid een mooie natuurlijke gloed te geven. De poeders zijn ontwikkeld op basis van de Prisma-technologie: een combinatie van vloeistof, poeder en gel voor een ultrazachte finish met een buitengewone kleurprojectie. Elke tint gebruikt een unieke suspensie van pigmenten en parels om een scala aan finishes te creëren voor een zongebruind gezicht, prachtig blozende wangen en een buitengewoon heldere gloed.
Bronze Goddess Lip & Cheek Summer Glow (in limited edition) is de nieuwe 3-in-1 kleurstick voor lippen en wangen en je kunt hem overal mee naartoe nemen. De hydraterende crème geeft je wangen en lippen een vleugje kleur voor een prachtige, natuurlijke gloed. Deze kleurcrème is verrijkt met antioxidanten en een mengeling van voedende oliën en verzachtende bestanddelen, voor een perfect gehydrateerde huid en lippen die heerlijk zacht aanvoelen. Gebruik het andere uiteinde voor de finishing touch en breng een nieuw laagje kleur aan met een glanzende finish dankzij de vederlichte lipgloss die aanvoelt als een balsem. Je kunt hem alleen gebruiken, of als toplaag over een lipstick om je lippen meer dimensie te geven. Verkrijgbaar in drie tinten: Fuchsia Lights, Peach Glow en Sunburst.
Bronze Goddess Powder Bronzer voelt zijdezacht aan en geeft je gezicht, schouders en decolleté een zonnige gloed.  Begin bij je voorhoofd en strijk langs de haarlijn naar je jukbeenderen. Poeder nog even over het midden van je hals en je sleutelbeenderen voor de finishing touch. Verkrijgbaar in vier warme kleuren voor elke teint: light, medium, medium deep en deep.
Alle producten van de Bronze Goddess Summer Glow make-up collectie zijn parfumvrij en dermatologisch getest.

estee lauder bronze goddess make-up

In de Bronze Goddess collectie zit ook een heerlijke lijn verzorgingsproducten. De collectie bestaat uit de iconische Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent en de Shimmering Body Oil Spray, de luxueuze Whipped Body Crème en de NIEUWE Exfoliating Body Cleanser. En, heel handig, nu is de Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent ook verkrijgbaar in een NIEUWE limited edition Travel Spray voor onderweg of op het strand. De lijn is opgebouwd rond de sexy Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent, met een verleidelijk effect en luxueuze, betoverende bestanddelen. De exotische geur met een romige hartnoot van gouden amber roept het ultieme zomergevoel op en doet meteen denken aan zonovergoten stranden.

estee lauder bronze goddess travelspray
Verwen je huid met de Bronze Goddess Shimmering Body Oil Spray voor ultieme zachtheid. Deze gouden lichaamsolie met parelmoerglans en verzachtende bestanddelen verzorgt en verkwikt de huid, en creëert een beschermende barrière met voedende werking. De vederlichte olie met zijn zijdeachtige textuur vleit zich over de huid en hult je lichaam in de streelzachte geur van Bronze Goddess. Verstuif de olie rijkelijk over het hele lichaam voor een zachte, gladde en verzorgde huid.
De rijke Bronze Goddess Whipped Body Creme vormt de perfecte aanvulling op de Bronze Goddess-geur. De luxueuze, romige bodycrème houdt de vochtbalans op peil en omhult de huid voor een zacht, glad en verkwikt resultaat. De formule is opgebouwd uit een mengeling van natuurlijke oliën (verkregen uit olijven, druivenpitten, rijstzemelen en abrikoospitten) die de droge huid verzachten, voeden en hullen in de zwoele geur van Bronze Goddess. Breng deze buitengewoon romige bodycrème rijkelijk aan over het hele lichaam.

estee lauder bronze goddess huidverzorging

Geef je huid een prachtige gloed met de NIEUWE Bronze Goddess Exfoliating Body Cleanser. Deze reinigende bodyscrub in gelvorm bevat jojobakorrels voor een milde peeling en een gladde huid. Het resultaat is een frisse, gereinigde huid met een fijnere textuur en de subtiele geur van de iconische Bronze Goddess-collectie.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com