Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Baubax multifunctionele jas voor op reis Baubax multifunctionele jas voor op reis
  • Test; Nest Cam IQ beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ beveiligingscamera
  • Mail & Win; Canary beveilingssysteem Mail & Win; Canary beveilingssysteem
  • Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Wat mag je nu wel met een Dash Cam? Wat mag je nu wel met een Dash Cam?
shoppen

Vaderdag cadeautip; 360Fly Action Camera

Voor het delen van een video, gemaakt met je action camera, moet je soms nog best wat stappen ondernemen. Maar het is natuurlijk veel leuker als je jouw stunts en opnames live kan delen met je vrienden en familie. En dat met de 360Fly Action Camera, in combinatie met de 360Fly app (Livit) of een VR-bril.

360Fly camera

Dus als je nu gaat duiken of snorkelen, een rondje maakt op de racefiets of mountainbike of gaat parachutespringen iedereen kan live meegenieten.  De 360Fly Livit app (iOS en Android) is een mobiele app waarmee je video’s streamt met je Facebookvrienden en in combinatie met een 4G- of LTE-verbinding kan je live chaten en de 360-gradenvideo live streamen.

camera oog

Door de speciale mounts is de camera te gebruiken voor alle out- en indoorsporten en hoef je nooit meer te bedenken in welke richting je de camera vastmaakt want alles om je heen wordt gefilmd en kan je, dmv. swipen, zelf bepalen welk beelden je wilt bekijken. De opnames worden in HD-kwaliteit gemaakt en zijn bestand tegen schokken, stoten, water en stof. En je bedient de camera met maar 1 knop. De accu gaat 2 uur mee.

grootte van de camera
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?